sunnuntai 20. tammikuuta 2013

jänöjussin mäenlaskuTänään olin pitkästä aikaa lumilautailemassa ja voin kyllä sanoo, että ne vähäisetki taidot oli kadonnu kokonaan. Margaretan kanssa säädettiin oikee kunnolla ja kesti vähän aikaa ennenku ylös asti päästiin. Pari tuntii sit siinä yritettii pitää ittemme hengissä.
Lopussa kaks tosi kivaa tyttöö sitte tuli jutteleen. (Näytettiin varmaa nii raukoilta, että ne päätti ottaa ohjat käsii ja opastaa miten sieltä mäen päältä oikeesti alas tullaan.) Ja mähän jopa tajusin jotain! Viimenen lasku meni yllättävän hyvin ja ollaan Margan kanssa kyllä ylpeitä itestämme! Ei siis yhtää murtuneita luita tälle päivälle. Opettajatytöille vielä isot kiitokset jos luette tätä!♥
Ja suosittelen kaikille jotka ette oo kokeillu, nii kokeilemaan lumilautailemista. Oikeesti iha huippua ja siinä riittää ainaki vähä haastetta verrattuna perus suksii. Jonai päivänä vielä hyppään voltilla hyppyristä! (:

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja todella kiva blogi sinulla! Millä kuvailet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! (: Ja canon eos 1100D:llä kuvailen ja välillä samsungin tollasella digitaalisel kameralla tulee räpsittyy. (:

   Poista
 2. Valittin blogis top 4 mun blogin linkkaus postauksessa! (:

  http://juli-aaa.blogspot.fi/2013/01/top-4.html

  VastaaPoista
 3. toi sun lautas on söpö, ihan sillee ps:-) tosi kiva blogi sulla muuten, jatka samaa mallii!

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista
 4. Upea blogi! Kirjoitat hienosti ja tätä on kiva lukea.

  VastaaPoista
 5. Upea blogi! Kirjoitat hienosti! <3

  VastaaPoista