torstai 3. tammikuuta 2013

New Year's promises

Liikaa epäonnistuneita tavoitteita viime vuodelta. Mikä meni vikaan? Onneks nyt on 2013 ja uus mahollisuus näyttää mihin pystyy.

1. Panostan kouluun enemmän. Teen annetut läksyt ja tehtävät ja seuraan aktiivisesti opetusta. Nyt viimeistään on pakko kaivaa ne kiinnostuskiikarit esille ja pitää se "ens jaksossa sitte"- tavote, jonka oon jo liian monta kertaa sanonu ilman toteutusta.

2.Pesen joka ilta meikit pois. Varsinki näin loman sekoittamalla unirytmillä on niin helppo vaa nukahtaa meikki naamalla ja tää tekee kyllä iholle tosi huonoa. En tajua miten tää voi olla ongelma, koska vihaan epähygieenisyyttä tosi paljon ja mua monesti ahistaa olla meikit naamassa. Vähän ristiriitasta.

3.Opettelen soittamaan kitaraa. Rakastan ihan hirveesti sitä ku joku soittaa kitaraa ja monesti pakotanki sen taidon handlaavat kaverit soittamaan mulle. :D Mulla kuitenki on myös oma kitara, joka on lojunu huoneen nurkassa iät ja ajat. Nyt vasta otin niskasta kiinni ja edellis iltana lähdin ihan nollasta opettelemaan. Nyt menee jo lähemmäs kymmenen sointua ja muutama helppo laulu. Lupailin (sen piti olla yllätys..) jo kaverille, että laulan ja soitan sille sen syntymäpäivänä jonku biisin.

4.Useimmalla on joku ulkonäköön liittyvä lupaus, niin mullaki, joka vuos. Ei, ei mitään laihduttamista. Haluan vaa parantaa kuntoa, kasvattaa lihaksia ja tavotteena, että joku kaunis päivä joskus juoksen sen puolimaratonin. Muuta realistista 2013 vuoden "pakko" tavotetta mulla ei ainakaa vielä oo. Pääasia, että enemmän liikuntaa ja terveelliset elämäntavat.

5. En revi kynsistä kynsilakkoja pois!. Paha tapa, varsinki jos hermot on kireellä tai vaikka hirvee tylsyys iskee nii se on hyvästit kynsille. Hyihyi, ne näyttää oikeesti ihan kamalalle raavittuna ja revittynä.

Nää tavotteet, lupaukset, mitä ikinä ovatkaan ei ny mitään maatamullistavia oo. Ne ei vaikuta elämään tai kuolemaan. Ne vaa on, jotai mistä kovasti haluaisin pitää kiinni. Tiedän, että moni siellä ruudun toisella puolella omistaa ihan oikeita tavoitteita ja tsemppaan hirveesti pitämään niistä kiinni! Jos oikeesti haluaa onnistua nii se pitää ensimmäisenä tehä itellensä selväksi. Tahdon voimalla selviää vaikka mistä! Te kaikki pystytte tekemään ihan mitä vaan haluatte!

Minkälaisia tavoitteita ja lupauksia teillä on vuodelle 2013?

4 kommenttia:

  1. millä tuo banneri?:) se on aivan upee kuten muutenkin tää uus ulkoasu! ja kivoja uudenvuoden lupauksia!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. banneri on tehty picmonkeyllä ja photofiltrellä (: kiitoksia sulle toosi paljon (:

      Poista