lauantai 2. helmikuuta 2013

Kuuden tähden illallinen


Eilen oli ihan mahtava ilta! Koulussa kituessa lähti idea, että nyt tehdään pitkästä aikaa jotain vähän suuremmalla porukalla. Yleensä se menee siihen, että vaan pari pääsee paikalle. Kiitos ja kumarrus välimatkoille! Nyt täällä meillä hyöri kuus ihmistä, mukaanlukien minä. Me oltiin aika keittiökeskittyneitä ja se oli vähän niiku tarkotuski. Kun tulin koulusta nii rupesin vääntämään ensimmäisiä ruokia ja ruokarumbaa jatkettiin sitte kavereitten tulon jälkeen pitkälle. Masu kiittää! Tarjolla oli inkiväärikanaa, meidän omaan "thaimaalais" tyyliin. Kaiken kruunas dipattavat vihannekset, tollaset dipillä täytetyt ruissipsit ja kaikki muu kiva. Jossain vaiheessa ruvettiin kattomaan Voice of Finlandia. Voin vaa kuvitella sitä äänen määrää mikä meistä on lähteny. Vällillä huudettiin hyville laulajille, välillä säälittiin ja itkettiin niitte hyvien laulajien perää, jotka ei päässy jatkoon. Kaikkea mahdollista. Mainostauotki oli tavallista hauskempia. Aateltiin, että mainoksiessa esiintyvät miehet on meille vuorotellen. Muille tuli jotain superkomeita jalkapallopelaajia, mutta mitäs mulle tulikaan.. Pellolla hyöriviä lehmäjätkiä ja kiinalaisia teenkerääjiä.. :D
Aika meni tosi nopee ja väsyneinä kaikki nukahettiin hyvissä ajoin mun huoneeseen. Aamulla oli sitte ihana herätä auringonpaisteeseen ja alottaa päivä mahtavien ihmisten seurassa. Alotettiin se itseasiassa break dance- liikkeillä meidän olohuoneen lattialla.
Nyt hyvällä mielellä ja rentoutuneena on hyvä pikkuhiljaa alotella valmistautumaan ensviikon perjantaina starttaavaan koeviikkoon. (: Lisää kuvia vielä tulossa eilisestä heti ku ehin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti