sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kaupoilta raahattua

Farkkua tuli löydettyä kaksien housujen ja yhden paidan muodossa. Ylemmässä kuvassa päällimmäisenä olevat farkut löyty yllättäen H&M:stä  ja hintaa löyty se 39.95. Oliki ikävä näitä tälläsiä reikiä täyteen kulutettuja pöksyjä, joita vuosien varrella parit tullu omistettua. Alemmat farkut samaan hintaan Vero Modasta. Oon nii kiitollinen, että nyt mäki oon ruvennu löytää sopivia farkkuja ku vielä vuos sitte niitte löytämine oli suuren tuskan takana. Sitte toi alemman kuvan farkkupaita (?) what ever oikealta nimeltä onkaan, löyty myös hemmetin ja maurin (H&M) kätköistä.  Hintaa oli 24.95 
Vaatekkaapin tasapainoisuuden säilyvyyden vuoksi (huomatkaa harkittu tekosyy) oli hankittava myös jotain karvaista ja jotain läpinäkyvää. Nää molemmat keskiseltä 15 euron paikkeilta molemmat.

Koruvarastot kaipas myös täydennystä, mutta sitä ei löytynyt mitä hakemaan lähdin. Löytyi jotain muuta, korvaavaa. Parilla hassulla eurolla lähti Kappahlista mukaan tämmönen kaulakoru.

Paljon jäi vielä kaikkea kivaa kauppoihin ja loppujenlopuks mun shoppailut pääty suunniteltua lyhyempään. Asukuvien muodossa tulee varmaa paremmin nää vaatteet näkyville myöhemmin. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti