tiistai 12. maaliskuuta 2013

Terminaalihoitoa

Musta on kuulunu nyt taas tosi vähän täällä blogin puolella. Joskus vaa on kovan työn takana ehtiä tänne kirjottamaan, koska se vie kuitenki yllättävästi aikaa. Kuvat ja kaikki se säätäminen, että saa ne tänne samankokosina ja hyvälaatusina vaatii jo vähän. Sitte kaikki se muu, että saa valmiin postauksen. Kivaa hommaa, mutta vaatii aikaa ja ehkä vähä hermojakin.


Linja-auto matkailua ja naistenpäivää. Perjantaina käväsin koulussa ehkä tunnin verran ja sitte oliki suunta kohti suurempii vesii. Risteilyviikonloppu silmien ees A-luokan naisten kanssa. Naistenpäivä ku sopivasti oli nii sai vaatia prinsessa kohtelua ja kyl meille sitte naistenpäivälahjaks annettiin iltalehti käteen ennen pitkää linja-auto matkaa. Linja-autolla Seinäjoki-Turku fiilikset.


Peilikuvia ja meikkailua. Viking Gracea- paljon arvostelua osakseen saanutta uutta laivaa lähettiin testaamaan Turku-Tukholma risteilylle. Ei mulla ainakaan tosta laivasta mitään valittamista ollu. Laivalle onnellisesti päästiin siinä kaheksan aikoihin. Panikoitiin hetki pätkivien puhelinyhteyksien kanssa ja päästiin alottamaan ilta. Alotin illan raikkasti käymällä suihkussa ja pesemällä matkalla kärsineet meikit pois uusien meikkien tieltä.


Tanssimista. Aamuyölle asti tuli tanssittua ja myönnetään että seuraavana päivänä sen huomas ku yritti nousta laivan portaita ylös. Lisäks jalassa komeilee vieläki aika mahtava mustelma, jonkun tytön piikkikorkokengän koron uppouduttua sinne. Ahistelijoita sai myös kaksin käsin työntää pois kimpusta. Kerran jouduttiin Rosan kanssa ihan juoksemalla lähteä karkuun ja äitikin tuli loppuyöstä pelastamaan tarkistaessa missä kunnossa olin. Kiva, että äitejäki oli vahtimassa. Vaikka niissä ehkä enemmän vahtimista olikin ku meissä. :D


Musiikkia. Olin aika epävarmoin mielin laivan musiikkitarjonnasta, mutta turhaa. Pink Floid ei paljon iskeny,  mutta tilanteen pelasti ehdottomasti tää joku ulkomaalainen "bändi"? En ees tiedä oikee mikä se oli, mistään en tietoja löytäny. Jätkät soittivat ja lauloivat älyttömän hyvin tälläsii vähän tunnetumpia biisejä. Ja oon vieläki fiiliksissä ku ne huomio meitä eturivin tyttöjä ihan hirveesti. Oisin nii halunnu nähä oman ilmeeni ku yhtäkkiä tuo laulaja polvistuu ja ottaa musta, mun hiuksista, noitten aitojen välistä kiinni ja laulaa siinä jotai mulle. Vähän väliä anto kätensä ja hetken päästä tanssittiki mua noitte aitojen yli. Ihan lopuksi vielä tuli ottamaan kuvat pelkäästään mun ja Rosan kanssa♥Syömistä. Ruoka oli tottakai taas älyttömän hyvää ja paljon oli tarjolla kaikenlaista. Nopee sitä kuitenki veti ittensä täyteen ja vielä väkisillä piti tukkia vähän nii herkullisen näkösii ja makusiiki jälkkäreitä. Namm.. 

7 kommenttia:

 1. Oot vaan niin kaunis, et mun silmiin sattuu ku katon sua <3 Miks kaikki ei voi olla yhtä nättejä :D Tykkään hirmusesti sun blogista ja kiva kun postasit taas vaihteeks :)

  http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti kyllä piristi päivää!<3 Oot tosi ihana, kiitos paljon!<3

   Poista
 2. joitko tuolla risteilyllä? ps. oot kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en juonu (: osaan pitää hauskaa ilman alkoholiiki ja risteily ei oo se mitenkää turvallisin paikka lähtee juomaa jos ny yhtää ittestään haluu huolta pitää (:

   Poista
 3. voi että tuli ikävä tota risteilyy! takasin kiitos heti <3

  VastaaPoista