perjantai 5. huhtikuuta 2013

Deutschland Deutschland

Hallo alles! Mun frendi Joonas kotiutu tossa vähän aikaa sitte takas reissultaan Saksasta. Ennenku Jone lähti Berliinin suuntaan niin pyysin(=pakotin) sitä ottamaan mulle kuvan tänne blogiin. Ja niin vaa poika suostu. Siinä se on, tutussa paikkaa poseeraamassa. KIITOS KUVISTA JONE! (:
Näihi aikoihin tasan vuos sitte itekki pääsin käymää Berliinissä. Tuli näistä jonen jutuista muistoja mielee ihan valtavasti ja matkakuume nous taas vaarallisen korkeeks. Nyt ku tavallinen kuume on laskenu nii muut kuumeet nouskoo rauhassa. Ehkä mulla on lupa ja ihan hyvä syy muistella nyt vähän viimevuoden reissua, joka oli kyllä huippu! Ensinnäki Berliini on mahtava paikka ja siellä se meno oli sellast mistä tuli hyvä olo. Toisenaki seura oli paras. Koulun reissu ja kaikki ainaki jollain taval tuttuja. Mut kaikista parasta mukana Katriina, joten ei tullu aika pitkäks missää vaiheessa. Paitsi sitte ku laskeuduttiin takasi helsinki-vantaalle masennusprosentit oli jossai yhtä korkeellä ku pilvet. Nyt viimevuoden kuvii.

 Pala berliininmuuria. Noita oli tuotu näytille jonnekki kadulle ja niihi tottakai kirjoteltu nimiä ja täytetty purkilla. Asiasta kukkaruukkuun, rakastan noita vaaleenpunasii putkii jotka meni ympäri Berliiniä. Näkyykin vähän tuolla kuvassa takana. Varmistettu tieto, että siellä ne kuulemma vieläki on. Onneks♥
Täs mä väsyneenä matkustamisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. ou sulla on ihana blogi! ulkoasu on tosi kiva ja oot niiiin kaunis :) katoin kaikki sun matkailukuvat mitä löysin koska tykkään niistä aina eniten :p haha oli ihanii! mä jään lukee sun blogii, tykkään tästä :)

    VastaaPoista
  2. Ooi miten ihana kommentti, kiitos sulle tosi paljon<3 ja matkailukuvii varmasti tulossa lisää vielä. (:

    VastaaPoista