sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Esittelyssä: Hajuvedet

Pari hajuvettä puuttuu, unohin laukkuun. Ei anneta sen häiritä. Tässä kuitenki siis melkeen kaikki. Nicki Minaj;Pink Friday|Escada;Taj Sunset|Police; To Be Woman|Cerruti 1881|Versace; Bright Crystal mini ja muutama muu, joitten nimiä en ees tiiä. Melkein kaikki näistä on tosi makeita tuoksuja ja suosittelen kyllä lämpimasti varsinki tota Nicki Minajin tuoksua kaikille, jotka rakastaa makeita hajuvesiä yhtä paljon kuin minä.
Hajuvesirakastaja kuittaa. Tekis mieli kasvattaa hajuvesikokoelmaa seuraavaksi Dieselin Loverdosella tai Marc Jacobsin Oh Lolalla. Mitäs teidän hajuvesikätköistä löytyy? 

6 kommenttia:

 1. kiitti :) sullaki mahtavan hieno blogi :) sait uuden lukian (=

  http://rraindrop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ahh haluun toi nickin hajuveden! nii paras! tuokuu älyttömän hyvältä <3 :D

  feelingfashionable.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Pakko oli tulla vastavierailulle ja oi mikä hajuvesi kokoelma täältä löytyi! <3 Mun hajuvesi kätköistä löytyy ehkä n.30 eri tuoksua ja jossain vaiheessa on postaustakin luvassa aiheesta jahka saan aikaiseksi kuvailla kaikki :) Isosta määrästä johtuen asetinkin itseni just ostokieltoon koskien tuoksuja, joulupukki tosin ehti tuoda vielä yhden.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kasvattais entisestään, jos vain tilaa ja rahaa riittäisi! Voi mitä ihanuuksia kaupoissa vielä odotteleekaan noutajaansa... :p Innolla odottelen tulevaa hajuvesipostaustasi!

   Poista