sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Viikonloppu on menny ihan älyttömän nopeasti. Vasta nyt ehdin ensimmäisen kerran kunnolla istahtaa koneen ääreen. Perjantaina luulin, että tästä tulee tylsin viikonloppu ikinä ja valmistauduinkin siihen lenkkeilemällä oikeen kunnolla. Hermojuoksemisen jälkeen olin luultavasti vieläkin sen näkönen, että tarvin lisää lenkkiä. Äiti  puuttui peliin ja heitti kumpparit mun eteen. "Nyt lähetään!" Kyllä! Hetkenpäästä löysin itteni äitin kanssa pellolta ryömimästä eteenpäin. Ainut asia mitä ajattelin oli, että äiti joutuu kiskoa mut irti sieltä rapakosta. Tältä pohjalta alkoi ihan mahtava viikonloppu! Kirjaimellisesti rapakon kautta. Aika on menny mulle tärkeitten ihmisten kanssa ja kesäfiilikset huippulukemilla. Mitä muutakaan voi oottaa, jos käy hamstraamassa kesävaatteita kaupoilta, herättää mopon talviunilta, istuu laiturilla katselemassa (jäistä) järveä ja viettäessä aikaa kavereitten kanssa auringon paistaessa kirkkalta taivaalta? Eikai mitään? Nyt lähen nostattamaan tunnelmaa vielä lisää ja avaamaan grillikauden porukoitten kanssa. Toivottavasti teilläkin on ollu oikeen mukava viikonloppu! (:

7 kommenttia:

 1. Päädyin jotenkin tänne sun blogiin ja sanonpa nyt heti ensimmäiseksi että VAU mikä banneri :) Tosi kiva <3 Sulla on tosi mukavan olonen blogi muutenkin!

  jonnajasmink.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityin blogiisi lukijaksi! :) en saa tuosta esittely tekstistä aivan selvää, mutta alajärvi siinä taitaa lukea? asutaan samalla alueella :) mä oon kauhajärveltä. tiedätkö kylän?

   Poista
  2. Alajärvi siinä lukee. Ja tiiän, samaa aluetta on!:o(:::

   Poista
  3. Hahaa :) Ihan sattumalta.. Kiva kyllä!

   Poista
 2. Upee toi banneri ja ihana ulkoasu <3 Ihana hyvänmielenblogi :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista