maanantai 20. toukokuuta 2013

Summer 2012

Kohokohdat - Mietitkö kuluneen vuoden parhaita paloja, vai viime kesän mieleenpainuvimpia hetkiä? Keräätkö muistojen kollaasin, vai pohditko asioita, jotka tulevat kohottamaan tulevan kesän tunnelmaa? 

Kesähaasteen löydät--->TÄSTÄ

Kesän kolkutellessa ovella voi vielä muistella viime kesän kohokohtia, uusia odotellessa.
Viime kesä alko kivasti. Peruskoulu oli lopuillaan ja viimeset kouluviikot otettiin rennosti. Peruskoulun loppumiseen kuului tietenki viimeset hetket luokan kanssa ja viimeisiin hetkiin kuului tietenkin luokkaretki. Se oli alkavan kesän kohokohta. Toinen kohokohta oli tietenkin päättäripäivä. Siitä alkoi vapaus, loma.♥ Peruskoulu oli virallisesti ohi.
Juhannus kuuluu ehdottomasti kesän kohokohtiin. Niinkuin aina, juhannusta vietettiin lentäjien juhannuksessa Tällä kertaa se järjestettiin viimeistä kertaa ja vähän haikeinkin mielin lähdettiin pois.

Sukujuhlat. Ensimmäistä kertaa mun elämän aikana kokoonnuttiin vähän tavallista suuremmalla sukuporukalla. En ollut ees koskaan nähnyt puoliakaan. Päivä oli kyllä ihan älyttömän mukava ja kesäinen.
Parin päivän varotusajalla serkkujen kanssa tehty reissu oli matkustelua rakastavan tytön mieleen.

Koko viime kesä oli oikeastaan ihan mahtava! Vietin paljon aikaa kavereiden, sukulaisten ja perheen kanssa enkä vaihtaisi hetkeäkään. Melkein kaiken olisi voinut laskea kohokohtiin. Seuraavaa kesää innolla odottaessa! ♥

1 kommentti:

  1. tosi pirtee blogi jään seuraa!:)

    http://youtu.be/2AzJypTh_9g

    VastaaPoista