lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kännykästä löydettyä

Tähän tahtiin mun blogista varmaan tulee joku teknologia blogi, jossa kerron päivittäin asioita kännykän kokoamisesta Gigantin alennusmyynteihin. Viimepostauksessa kysyin neuvoja kameran ostoon, nyt vaihdoin aiheen kännykkään. Mikään muu mua ei ärsytä yhtäpaljon kun ongelmat näitten vempainten kanssa! Kuinka ärsyttävää voikaan olla kun tietokone alkaa muistuttaa kilpikonnaa mönkimässä eteenpäin rantahietikolla? Todella ärsyttävää. Entäpä kun kännykkä elää omaa elämäänsä, eikä tottele omistajansa tahtoa? Kun mikään ei selitä sen temppuilevia toimintoja? Tämän kävin läpi taas tällä viikolla ja pääsi muutama ruma sana, ennenkuin heitin lumian homehtumaan pöydälle ja vaihdoin sen lukuisista varapuhelimistani ainoaan toimivaan. Nokian tiiliskiveen. ♥ Väliakatietona, että veli sen kuitenkin taas potki toimimaan ja aijonkin
sen myötä näyttää teille vähän lumiassa vanhentuneita kuvia toukokuusta kesäkuuhun.
Toukokuun viimeisillä viikoilla opiskelu alkoi muistuttamaan kaikkea muuta kuin opiskelua. Työmäärän lisääntyessä työnteko vähentyi. Onko tämä nyt sitten sitä kääntäen verrannolisuutta? Kaiken lisäksi postilaatikosta löytyi lehti, josta löytyi tuttuja naamoja, omani mukaanlukien. "Tyttöjen robotti rokkasi laiskanlaisesti" o.O Olipa taas kivasti kirjoitettu!
 Koulunkäynti muuttui ainavaan laiskemmaksi ja tuli notkuttua enemmän pihalla auringossa. Ikävöiden muistelen noita älyttömän lämpimiä päiviä.
Kesäloma lähti vauhdikkaasti ottamalla Tampereelta vauhtia ja vauhdikkaana se on jatkunut läpi juhlien ja myös vesien. Vauhti on riittänyt myös Valtterin voittamiseen minigolfissa. Kesätöitten alkaessa tämä vauhti kuitenkin tuntuu osittaen kadonneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti