lauantai 29. kesäkuuta 2013

♥ My new love ♥

Vielä viime viikolla olin vähän epävarmalla asenteella kameran oston kanssa, niinkuin viimeiset puolivuotta muutenkin. Viime viikolla kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kyselin teidän neuvojanne uuden kameran valinnassa. Moni suosittelikin pysymään rakkassa canonissa ja sen tein. Olin aikalailla päätökseni tehnyt ja kallistunut Canonin 600D:hen, joka vaikutti kaikinpuolin sopivalta mulle, enää piti vain hankkia se kamera. Matkaa kuitenkin jarrutteli se, että ainoana vaihtoehtona näytti olevan sen tilaaminen netistä. (Kuinka vihaankaan netistä tilaamista ja tilatun tuotteen odottamista...) Ihme tai pikemminkin aamulla huvikseni selailemani keskisen mainoslehti toimi kuitenkin pelastavana enkelinä ja niin sitä tänään lähdettiin aamusta kameraosastolle seikkailemaan.
 Kotimatkan ajan pidin kamerasta tiukasti kiinni. Vähän pelottaa ajatus kamerasta, joka syöksyy alas kovaan maahan ja hajoaa palasiksi. :S Pahin painajainen. Tällähetkellä täysin kunnossa oleva kamera kuitenkin vaikuttaa mahtavalta ja paljon paremmalta kuin 1100D. Blogiin on siis luvassa paljon kuvamateriaalia ja kääntyvä näyttö mahdollistaa myös paremmin videoiden kuvaamisen, mikä 1100D oli vähän haastavaa.
Alennetun hinnan vuoksi myös zoomi objektiivi lähti mukaan. Eli tuo 75-300mm. Normaalilla 18-55 mm:lla kun ei paljon kauemmas kuvaillakaan. Hintaahan näille tuli yhteensä vähän yli 600e, eli vähän halvemmalla pääsin, mitä vaikka netistä tilatessa. Niin ihanan mietteliäille anonyymeille kerron jo valmiiksi, että rahat meni ihan omasta kukkarosta, eikä tarvi sillä siis päätänsä vaivata. (: 

5 kommenttia:

  1. Hyvä tyttö t: julian ihq pikkuherkkuserkku XD

    VastaaPoista
  2. ONNEA uudesta kamerasta. Niin ja mitä se olisi haitannut vaikka mutsis oiskin tän sulle ostanut? Maailma on TÄYNNÄ kaateellisia ihmisiä eikä siitä kannata välittää. Kaikki ei mee maailmassa tasan, ei raha eikä ruoka. Pitää nauttia siitä mitä ite on saanut :) Älä Julia mieti mitä muut tai vaikka me anomyymit ajattelemme. Eise kuulu meille pätkän vertaa mistä siihen manit oot hommannu. :))

    VastaaPoista
  3. Tottahan tuo on mitä kirjotit! Mulla on kuitenki aina ollu tosi vahva asenne, että en halua elää muitten rahoilla. Sitä itse ostettua arvostaa aina erillä tavalla, kun se ei oo niin helposti tullu. Eihän se tosiaan kellekkään kyllä edes kuulu, mistä mä rahat vaikkapa tuohon kameraan oon repiny! Anonyymit voi aina arvailla. (;

    VastaaPoista