lauantai 6. heinäkuuta 2013

Faija anna mun ajaa mökkitie

Moikkamoi! Istun tässä yksin Valtterin koneella ja oon itseasiassa yksin koko talossa. Kuuntelen musiikkia ja mietin koskahan mies mahtaa palata kotiinsa. Nyt oli kuitenkin hyvä aika istahtaa hetkeksi koneelle ja kirjoitella tänne.
Ei, en ole muuttunut linnuksi ja lymyillyt linnunpöntössä vaikka niinkin olisi voinut käydä. Linnunpöntön sijaan olen lymyillyt mökkeilemässä, mitä harvemmin on tullut tehtyä. Vaikka metsän keskellä asunkin, mökkielämä poikkeaa siitä kuitenkin aika tavalla. Varsinkin ulkovessaan ja omatoimiseen kaadaitsevettäpäällesi-suihkuun piti vähän totutella. Nyt luulen kuitenkin muuttuneeni jo mökkihöperöksi tai ainakin sinnepäin ollaan menossa. Tänään takaisin mökille.
Hyvästä ruoasta on nautittu taas ehkä vähän liikaakin tän kesän aikana. (Kuvitelkaa kaksi viikkoa sai työskennelläkin thaimaalaisen ruoan kanssa aamusta iltaan.) Ja nyt vielä kaikki mökkipöperöt päälle. Jyrkkä paluu todellisuuteen odottaa taas koulujen alkaessa.
Nyt kuitenkin tämä ilta taukoa mökkielämästä ja tsekataan Valtterin kanssa Ränkirokin meiningit ja katsotaan kuinka rokkaavina tullaan takaisin. Siitä lisää myöhemmin kun seuraavan kerran istahdan koneelle.

6 kommenttia:

 1. Älä jätä bloggerii auki Valtterin koneel :D mut oot kaunis, ja ootte söpö pari :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei piä kyllä enää jättää ;) ja kiitos! :3

   Poista
 2. eiks teillä oo vähä liikaa noit pusukuvii..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä niitä nyt niin hirveästi täällä kyllä loppujen lopuks ole, mutta anteeks jos häiritsee sua jotenkin :)

   Poista
  2. anonyymi 1 : Mun mielestä täällä saa olla pusukuvia niin paljon kun Julia itse haluaa laittaa. Jos se pilaa sun elämäs kun katot toisen onnee niin on varmaan väärä blogi sulle? Ja oon Julian kanssa ihan samaa mieltä, että täällä ei ole ollut edes paljoa niitä pusukuvia. Mua ei ainakaan haittais vaikka täällä olis joka postauksessa yks sellanen kuva, koska ne on niin ihania! <3 ;)

   Poista
  3. onneks on näitä ihaniaki anonyymejä <3

   Poista