maanantai 15. heinäkuuta 2013

When the sun goes down

Huom! Postaus saattaa sisältää ällösöpöjä kuvia, jotka saattavat aiheuttaa herkissä lukijoissa allergisia reaktioita. Jos taipumusta tämän tyyppisille allergioille on havaittavissa, suositeltavaa on painaa rastista. Jos kuitenkin vahingossa kelaat alaspäin ja saat allergisen reaktion, on välittömästi katkaistava koneesta virta ja mentävä pimeään huoneeseen istumaan ja rauhoittumaan. Reaktion oireet vaihtelevat ihmisten luonteen mukaan.
Vaikka mökillä rakkaan lemmikin menettäminen tulikin mieleen usein, reissu oli sitä lukuun ottamatta täydellinen. Mökki on siis Valtterin perheen ja sijaitsee Kristiinankaupungissa, mistä voi päätellä jo miltä maisemat näyttää. Aurinkokin löysi tiensä oikeaan paikkaan ja paistoi meille pilvettömältä taivaalta ja lämmitti ihanasti vielä talven lumikinoksia muistuttavaa ihoani. Päivällä käveltiin Valtterin kanssa paljon meren rantaa pitkin kivillä ja pysähdyttiin välillä katsomaan kimaltelevaa merta. Valtterin lisäksi mökillä oli mukana paras kaverini poikaystävänsä kanssa, joten seurasta ei voi kai valittaa. Siinä seurassa käytiin myös Kristiinankaupungin markkinoilla, minigolffaamassa ja ihmettelemässä sitä ruotsin puhujien määrää. Oikeasti koko matkalla kuulin vain muutamien meidän lisäksemme puhuvan suomea. Illat mökillä oli myös älyttömän kauniita, minkä fiiliksiä voittekin katsoa tän postausksen kuvista. Eihän sieltä olisi halunnut pois ollenkaan, niimpä suunnataankin vielä tämän kesän aikana hetkeksi takaisin nauttimaan mökkielämästä ja keräämään virtoja tulevaan kouluvuoteen. Myös erikoismateriaalia teille lupailin ja sitä tuli myös vähän kuvailtua. Aika kuitenkin loppui liian nopeasti joten päätettiin Valtterin kanssa kuvata vielä vähän lisämatskua ajan kanssa, uusintareissulla. 

22 kommenttia:

 1. haha toi alkutekstijuttu on iha paras :DD noi kuvat on jotenkin niin siistejä, upeita, söpöjä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän sitä allergisia jotenkin varottaa ;D Kiitoksia! (:

   Poista
 2. Sinä ja Valtteri! Mikäs sen hienompaa :) Teidän rakkauselämä saa mut melkein kateelliseks.. yhyy :(( mäkin haluan samanlaisen kohtelun kun sinä. Sä oot sen ansainnut, ja ehkä mäkin joskus vielä ...:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sun prinssis vielä löytää sun luo ja sitten saat säkin ansaitsemaas prinsessakohtelua! (;

   Poista
 3. Ihania kuvia♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, kauniita♥♥♥

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia, just mun mielee;) Ooo onnellinen etttä sulla on Valtteri! ü Tää blogi on ihana!<3

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia!!:) Ootte niin hyvä pari Valtterinkans!:)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Oottepa söpöjä♥ :)

  http://satueventyr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. tooosi ihania kuvia! prinssiäni odotellessa.... ♥

  http://laviedelilo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Toivottavasti prinssi laukkaa ovelles pian!

   Poista
 9. Awwww ihania kuvia ja te ootte niin älysöpöjä yhessä! sulan :3

  VastaaPoista