tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ylös ulos ja kirkkoon

Sunnuntaiaamu alkoi postauksen otsikon kuvailamalla tavalla. "Ylös ulos ja kirkkoon" sisälsi kuitenkin myös aikaisen aamuherätyksen vaikeuttamaa hiustenkiharrusta, väsymyssyistä johtuvaa pilalle menneitten  silmämeikkien korjailua ja tappelua eriväristen korkokenkien välillä. 
Ylös ja ulos kohdat suoritettua koitti se kolmas vaihe eli kirkkoon aloittamaan poikaystävän veljen rippipäivä. En hirveästi tykkää sellsista tilanteista, missä pitää olla kauan paikallaan hiljaa. Totesinkin vieressä istuvalle Roosalle, että olis kivaa olla ton papin paikalla puhumassa kaikille.
Pihatieltä oli löytynyt pieni siilinpoikanen, jonka emo oli jäänyt auton alle. Voi sitä suloista pientä palleroa, joka mönki eteenpäin. En oo varmaan ikinä nähnyt siiliä niin läheltä!
Päällä mulla oli jo kerran aikaisemminkin blogissa nähty Vero Modan valkoinen mekko. Koruina oli Glitteristä ostettu kaulakoru ja rannekoru. Päivä oli kokonaisuudessaan tosi ihana ja kaunis sääkin oli tilattu paikalle. Mihin juhliin seuraavaksi?

8 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko!

  http://roosanover.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Eikäää Valtteri ja Julia niin ihana pari <3 Oon ihan äly kateellinen sulle Julia :/ pidä Valtterista kiinni ja lujasti :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upea tää sun blogi ! Rakastuin tuohon sun banneriin ♥

  Ois kiva jos kävisit kurkkailemassa munki blogia:)
  http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito paljon!♥ Käyn kurkkailemassa! (:

   Poista
 4. Oot iha sairaa kaunis ja sul.o ihana blogi:) kaua sulla menee aikaa laittautumisee tai lähinnä meikkaamisee esim. kouluu tai jonnekki juhlii? Meikkaatko yleensä jos on lomaa ja tiiät että oot sen päivän kotona? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ennen olin tarkempi meikkien kanssa, enkä niin helposti lähtenyt minnekkään ilman meikkejä. Nyt kuitenki oon ollu melkeen koko kesän meikkaamatta ja vaan lähinnä juhliin ja tapahtumiin meikannu. Juhlameikissä saattaa mennä 20-30 minuuttia arkimeikissä 10 minuuttia jos sitäkään. En meikkaa hirveän paljon ja se on mulle luonnollista olla ja mennä ilman meikkiä. Kulmakarvat on ehkä ne joita enimmikseen laitan, koska ne on sen verran paksut ja sojottaa joka suuntaan. :D

   Poista