sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hyvästi kesä

Palataan ajassa vähän taaksepäin. Itse palaan nyt kesään, joka on enää vain muistona mielessä. Koulu oli loppusuoralla ja viimeisen kokeen jälkeen otettiin varaslähtö kesälomaan ja käytiin hakemassa Tampereelta vauhtia Rosan kanssa. Päättäripäivänä kävin juhlimassa ylioppinutta pikkuserkkuani ja vietin väsyneenä kavereitten kanssa kesäloman ensimmäistä iltaa. Alkukesästä juhlittiin myös Valtterin synttäreitä.

Tässä vaiheessa olin ehtinyt olla kaksi viikkoa töissä Mekong Cafe:ssa ja ostin rahoilla uuden kameran. Töitten lisäksi pyörähdettiin katsomassa provinssi rock:in tunnelmat, sateiset sellaiset. Pian tulikin juhannus, jonka vietin valtsun kanssa. Paras juhannus ikinä!Heinäkuussa jouduin hyvästelemään rakkaan koiramme, joka oli mulle tosi tosi kova paikka. Onneksi myös paljon hyvää tapahtui. Lähdettiin parhaassa seurassa mökkeilemään ja oli aivan mahtava reissu! Kesän viimeisteli Solar sound-festarit. (:

P.s. Bloggeri ei millään suostunut hyvästelemään kesää, joten vasta kovan tappelun jälkeen sain kuvat lisättyä ja tekstit kirjotettua. Musiikin puolesta kärsin luovutushäviön. :(4 kommenttia:

 1. Ihana tulla koulun jälkeen ja huomata et sulta on tullu uus postaus :) Sä ja Valtteri ootte tosi söpö pari :3 Oon kateellinen sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi mite ihana kommentti <3 oot ihana! <3

   Poista
 2. Minkä kameran ostit ja mikä sul oli sitä enne? Kaua ootte ollu yhes valtterin kans, ootte nii söpöjä<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen oli canonin 1100D ja nytten löytyy 600D. Yhessä ollaan oltu puolisen vuotta (:

   Poista