keskiviikko 28. elokuuta 2013

Päätön ja hännätön


Heippa kaikki! Pitkästä aikaa tulin ihan vain höpöttelemään teille niitä näitä. Tuntuu, että kaikki viimeaikaiset postaukset on menny jollain teemalla (kuvapostaus, koulurepun sisältö...) enkä oo ehtiny teille normaaliin tapaan elämästäni valaista hetkeäkään. Mun mielessä pyörii varmaan sata asiaa, mitä haluaisin teille kertoa. Sata ideaa, jotka haluaisin toteuttaa. Ja haluaisin toteuttaa sen kaiken tällä samalla minuutilla, mutta kuinka voisin kun tämänkin postauksen kasaamiseen on uponnut jo monta tuntia?

Toinen lukiovuos on alkanu vauhilla. Se on kulunut silmänräpäyksessä, mutta myös tuskaisen hitaasti. Ehkä kyseessä onkin vain vähän hitaampi silmänräpäys? Vaikka välillä tekis mieli vajota koulupenkin alle piiloon matematiikan kaavoilta, motivaatio on pysynyt silti yllättävän hyvänä. Liian usein lausuttu "Ens jaksossa sitten" on astunut käytäntöön paremmin kuin ennen.
Pitkästä aikaa oon viettäny enemmän aikaa kameran etupuolella. Yleensä turhautuneena kuvattavana seisoskellessa toivoisi, että voisi samaan aikaan olla itse myös sen kameran takana. Kuvissa näkyy minä ja puoli valtakuntaa. Nimenomaan esille tulee juurikin se valtakunta. Pari päivää sitten sain kuitenkin kokea positiivisen yllätyksen valtterin raahatessa mua kuvattavaks. Kerrankin kamerasta saattoi erottaa mut, eikä varjoista syöksyvää oliota. Ylpeä tyttöystävä!
Ehkä jätän kuitenkin muut höpötykset seuraaviin postauksiin, ettei tästä tule aivan kilometrin mittainen. Hyvää yötä! ♥

12 kommenttia:

 1. aivan upea blogi sulla!! Sait musta uuden lukijan :--))

  käy ihmeessä kurkkaamassa munkin blogi, ja tuoreita matkapostauksia Kreetalta :)

  http://janninamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! (: Ja käyn kurkkimassa! (:

   Poista
 2. oo miten nätti oot, ja kirjotat jotenki tosi kivasti ja koukuttavasti:-) tykkään paljon!

  http://o-something.blogspot.fi/
  käy kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
 3. Siistei kuvii, mikä kamera sulla o (: varmasti lukee jossain mutta kysytään silti :D Valtteri ammattikuvaajaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canonin 600D (: Valtsu on tainnu ohittaa munki kuvaustaidot jo! :D

   Poista
  2. Noitten kuvien perusteella niin kyllä ohi on menty jo :D Oot kouluttanu hyvin poikaystäväs! Saispa viel oman pojuni kuvaamaa yhtä hyvin xD

   Poista
  3. Sun pitää kans kouluttaa pojustas ammattikuvaaja! :D

   Poista
  4. Ei se oo nii helppoo, eikä varmaa sunkaa kohalla xD

   Poista
 4. mun on nyt pakko sanoa että tuo virne minkä väännät joka kuvaan niin ei oo mikään hirveen nätti, muutamaan kuvaan tuon kelpuuttaisi mutta nykyään sun kaikki kuvat on tuommoisia ylimielisen näköisiä :s kirjoitus tyylisi on kyllä hienoa ja kirjoitat muuten mielenkiitoista blogia mutta olisi kiva nähdä kuvissa joskus aito hymy (: eikä mikään teinivirne. älä loukkaannu mutta kuvista saa niin pinnallisen oloisen kuvan sinusta ja olen aika varma ettet sellainen ihminen ole (: tsemppiä vielä kouluun ja saapuvaan syksyyn (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tällaisiakin on kiva välillä saaha. Niinhän se on, että harvoin sitä oikeaa hymyä varmaan kuvista löytyykään. Ei mua ainakaan usein kuvaustilanteissa hymyilytä AIDOSTI. Itseäkin kyllä ärsyttää tämmöinen kuvissa vaikka tiedänkin, että ilmeitä voi olla vaikea hallita. En halua kuitenkaan vaikuttaa miltään ylimiseltä, koska sellainem en ole. Yritän pystyä parempaa hymyyn. :):):):)

   Poista
 5. tosi kaunis olet :) ja ihana blogi ♥

  VastaaPoista