sunnuntai 18. elokuuta 2013

Unelmaripset


Ensimmäisillä seikkailuillani blogimaailmassa törmäsin välittömästi upeisiin räpsyripsiin, joita ripsienpidennyksiksi kutsuttiin. Silloin kateudesta vihreänä vannoin itselleni, että vielä jonakin päivänä omistan samanlaiset. Kevään tullessa houkutus kasvoi entisestään ja koulussa eräs välitunti löysin itseni kahlaamasta netistä mahdollisia ripsenlaittopaikkoja läpi. Silloin törmäsin ensimmäistä kertaa Kauneusstudio Ilmeeseen. Onko Alajärvellä muka joku kauneustudio?
Kevät meni ja olin päättänyt ottaa ripsienpidennykset kesällä. Yllättäen en kuitenkaan saanut ikinä aikaa laiskuudeltani varattua. Toisaalta en edes kokenut tarvitsevani niitä kesällä, kun en muutenkaan meikkiä käyttänyt. Ripsiväriä saatoin laittaa vain joihinki juhliin tai isompiin tapahtumiin. Tykkään kyllä meikata, mutta meikkien pois peseminen on sitten ihan toinen juttu. Varsinkin siis ripsivärin, joka tuntuu takertuvan liian tiukasti kiinni, eikä sen pois hinkkaaminen väsyneenä aiheuta kuin lisää väsymystä ja kiukkua. Tämän ehkä kestäisi, jos ripset oikeasti näyttäisivät edes kivalta sen pelkän ripsivärin kanssa. Mutta ei... Koulun alkaessa jo ensimmäisen päivän jälkeen työnsin ripsivärin kauimmaiseen nurkkaan ja kuljin luokasta toiseen ripsivärittömänä haamuna. Siinä samassa varasin ajan ripsienpidennyksiä varten.Perjantaina kello 15.00 astuin Kauneustudio Ilmeen ovesta sisään, enkä tiennyt yhtään mitä odottaa. Pääsin istumaan ehkä maailman pehmeimmälle tuolille, mikä jo itsessään tuntui aivan mahtavalta kouluviikon jälkeen. Minulle laitetetut ripset oli pituudeltaan 10, 11 ja 12 mm ja c-kaarevuutta. Tavoitteena siis luonnolliset, mutta samalla näyttävät ripset. Kaksi tuntia kului yllättävän nopeasti ja tunsin olevani asiantuntijan käsissä. Välillä hävisin omiin maailmoihini ja olin vähällä nukahtaa, kunnes mieleeni tupsahtikin kysymys, joka oli pakko esittää. Taisin kysyä esimerkiksi ripsiliiman sisältämistä yhdisteistä. :D Kahden tunnin jälkeen sain peilin käteeni ja pääsin näkemään ripsienpidennykseni ensimmäistä kertaa. Olin tyytyväisempi, mitä uskalsin edes odottaa. Ripset olivat aivan mahtavat! Teitä kaikkia Alajärveläisiä, jotka halajatte pitempiä ja näyttävämpiä ripsiä suosittelen ehdottomasti kääntymään Kauneustudio Ilmeen puoleen. Tästä postauksesta löytyvien linkkejen kautta pääsette siis Ilmeen facebook-sivuille, josta löytyy kaikki tarvittava yhteystiedoista hinnastoihin. Sieltä löytyy myös arvontoja, joihin kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa. Käykäähän kurkkaamassa! Ilmeessä tehdään ripsienpidennysten lisäksi myös kaikkea muuta kivaa esimerkiksi kasvohoitoja, geelilakkauksia tai vaikkapa meikkejä. Itse kauneudenhoidosta kiinnostuneena olen ihan innoissani ja tekisi mieli varata aika kasvohoidolle vaikka samantien.
Tavallisesti aamulla minua katsoo peilistä tyttö, joka näyttää juuri haudasta nousseelta. Eilen koin ilosen yllätyksen ja peilistä katsoikin vähemmän haudasta nousseen näköinen tyttö. Arki tuntui helpottuvan heti kertaheitolla, eikä silmämeikkeihin tarvitse kuluttaa enää hetkeen aikaa. En haluaisi ikinä luopua näistä! Vastailen mielelläni kysymyksiin, jos joiltakin sellaisia löytyy!

26 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! Oot niin söpsö <3 Määkin kyllä varmasti meen varaamaan tonne ajan ja laitan ripsien pidennykset viimestään ennen vanhoja :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Suosittelen lämpimästi! (:

   Poista
 2. Mä otin kesällä ensimmäistä kertaa ripsipidennykset ja rakastuin niiden helppouteen ihan heti! Ne pysy mulla hyvännäkösinä n. 3vk jonka jälkeen ripsiä alko putoileen kiihtyvällä tahdilla. Viis viikkoo ripsienpidennysten laiton jälkeen niitä oli jäljellä yks siellä ja toinen täällä. Se näytti ihan hirveeltä enkä saanu edes ripsivärillä peitettyä 16 millisiä tekoripsiä mitkä hapsotti vääriin suuntiin. :D Lopulta nypin väkisin pari viimestä ripsee irti ja omat ripset näytti niin olemattomilta kun oli ehtiny tottua noihin pitkiin. Ajattelin antaa nyt omien ripsien kasvaa rauhassa ja ennen etelänmatkaa otan syksyllä uudestaan pidennykset, oli ne vaan niin ihanat! (=
  Ja sulle noi sopii niin hyvin kun ne korostaa sun valmiiks suuria silmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon jo nyt nii rakastunu näihi! Toivottavasti ei tippuis ikinä pois! Pitää yrittää pitää hyvää huolta ja ehkä sinne huoltoonki suunnata, jos en millään malta luopua.:D

   Poista
 3. oliko tää sponsoroitu postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkunlaista yhteistyötä kyllä, mutta postauksen olisin tehnyt jokatapauksessa. :)

   Poista
  2. eli sait ripset ilmaiseksi?

   Poista
 4. tosi hyvin sopii sulle!! :) mun kavereilla kans ajan mittaa sitten rupes tipahteleen noi ripset pois ja näytti aika hupsulta :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! "Innolla" ootan milloin multa rupee tippumaan ripset. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan ne aika erilaiset kuin ilman pidennyksiä!

   Poista
 6. varmaa sponssattu posti >:( rupeeks tääki menee surkeemmaks ja surkeemmaks.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sponssattu tai ei päätän ihan itse kuitenkin täysin blogini sisällöstä. Samalla lailla bloggaan kuten aina aikaisemminkin. (:

   Poista
  2. muutenki postit tulee miten sattuu ja nii erillaisia ku enne varmaa kaikki vaa valtterin takia...

   Poista
  3. Miten vaan, mutta aika törkeää ruveta Valtteria yhdistelemään johonki sellaseen mihin se ei liity yhtään. :)

   Poista
 7. törkeen ihanat räpsyttimet!! <3 :)

  VastaaPoista
 8. Paljonko noi makso? :) Tekis ittekki mieli hankkia ku omat ripset ei näy mihinkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripset maksoivat 69 euroa, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha siihen verrattuna miten suurta iloa ne mulle tuo. :D Nyt näkyy ripset, eikä ees tarvi tehä mitään!

   Poista
 9. Meidän Alajärveläisten tähtisilmä... <3

  VastaaPoista
 10. kärsiikö sun omat ripset noista? joudukko kasvattaa niitä uuestaan tai jtn? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä voi olla tosi montaa mieltä ja vaikea sanoakaan ku ripset ei oo vielä lähteny. Kärsii ne ripset jokapäiväisestä ripsiväri+taivutus operaatiostakin, etten usko tän olevan poikkeuksellinen kärsimys niille. Tottakaihan ne vaikuttaa lyhyemmiltä kun on tottunut jo pitempiin.

   Poista