torstai 8. elokuuta 2013

What's in my school back?

Ensimmäinen ajatus oli kertoa ensimmäisestä koulupäivästäni lukion toisella luokalla kaikkine yksityiskohtineen. Niinkuin aina - pitkästi ja hartaasti. Napsiessani kuvia ja miettiessäni tekstiä sain kuitenkin (ainakin mielestäni) paremman iden. Ryhdyin kuvailemaan mitä muuta repustani löytyy lukuunottamatta tylsiä ja varmasti miljoonan kilon painoisia koulukirjoja... Nyt kurkataan mitä sieltä löytyykään (reppu on siis ensimmäisten päivien siistitty versio, ilman vuoden aikana sinne keräytyneitä kummallisuuksia)
Rakastan järjestystä ja haluan aina järjestellä kaikki asiat ja menot tarkkaan. Ristiriitaista kyllä yhtä nopeasti kun asiat on järjestyksessä saan ne myös sotkettua solmulle, yleensä juurikin umisolmulle. Tämä näkyy esimerkiksi huoneessani, joka räjähtää viimeistään aamun vaatekriisin vallitessa tai kuvitellessani olevani paikasta toiseen teleporttaava mielikuvitushahmo olen saattanut keksiä ja luvatakin itseni liian moneen paikkaan liian lyhyessä varoitusajassa. Kalenteri kuitenkin helpottaa tätä kaikkea ja sieltä löytyykin varsinkin koeviikolla aina tarkat minuuttiaikataulut ♥ Tänään ensimmäisenä merkkasin tulevat lomat tarkasti ylös!
 Koulukäyntiä ajatellen yhtä tärkeä kuin koulukirjat. Kansio, minne saa kirjoittaa ylös oppitunneilla läpikäydyt asiat ja ehkä tylsistyneenä piirrellä pari epämuodostunutta muumia ja mursuhymiötä. Suosittelen kaikille lukiolaisille kansiota paljon enemmän kuin vihkoja! Yhdessä kansiossa koko kurssin muistiinpanot ja salaperäisesti katoilevat monisteet pysyvät varmassa tallessa. Kansioon liittyen repustani löytyy myös penaali (puuttuu kuvasta) sisältäen kyniä laidasta laitaan ja tärkeimpänä myös pyyhekumi virheiden varalle. 
 Mun hiukset on helposti takkuuntuvaa tyyppiä, joten on aina helpotus kaivaa pelastava hiusharja selvittämään takut ja pelastamaan päivän.
 Hiusharja toiseen kertaan. Lisäksi koulussa kulkee mukana aina jonkinlainen meikkipussukka, jonka sisältö vaihtelee tosi paljon. Tällähetkellä pakkasin mukaan huulirasvan, peitepuikon, dödön ja pari pompulaa ja pinniä. Ja tämä kaikki koska...
...koulupäivä paistaa naamasta, vaatteista ja hiuksista. Muilla samaa tunnetta?

Tässäpä tää postaus tais olla. Pitää kuitenkin vielä lisätä, että vuoden, tai ehkä jopa ensimmäisen viikon kuluessa tuolta tarkoin valitusta repun sisällöstä saattaa löytää pari muuttujaa. Rytättyjä kokeita, homehtuvia leipiä, vaihtosukkia ja mitä milloinkin. Hyvää alkavaa kouluvuotta kaikille ja muistakaahan pakata reppunne huolella!
12 kommenttia:

 1. Itellä alkaa lukion eka vuosi tiistaina. Jotenkin olen koko ajan vain halunnut kesän jatkuvan ja ajatellut koulun alkua kamalana asiana. Tämän postauksen jälkeen tuli sellainen fiilis, että ehkei koulun alku haittaakkaan. Ehkä ihan kivaa päästä taas kouluun? :D

  http://mustajoutsenn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, aina toivoo kesän jatkuvan loputtomiin, mutta yhtäkkiä se onkin lähempänä ja lähempänä. On siinä koulussa kuitenkin hyviä puolia kun oikeen positiivisesti ajattelee. Ainakin sen jälkeen oppii arvostamaan lomaa! :P Mutta tosiaan lukio on ainakin mun mielestä ollu tosi mahtavaa aikaa ja eka vuos meni tosi vauhilla! Mukavaa lukion ekaa vuotta sulle! (:

   Poista
 2. Koulu alkaa mulla tiistaina ja tajusin nyt että en o mtn kattellu valmiiks!:D Ees koulureppua! tai sitte pitää vaa mennä vanhalla. Onks toi sun tangle teezer muuten mielestäs hyvä?
  hennajanette.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sulla on vielä pari päivää aikaa! Ja mä oon kyllä tykänny hirveesti tangle teezeristä ku se menee mun takkuhiuksista kaikista parhaiten läpi. Muut hiusharjat on iha painajaista nyt ku tohon tottunu. :D

   Poista
 3. Jotenkin tuli sellanen hauska ajatus, että olisi toosi kiva jos tekisit vielä sun poikaystävän repusta samanlaisen postauksen!:D Sellanen mielikuva, että ei oo iha samanlaisessa kunnossa ku sun reppus :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meinaatko tehä sellasen postin :>

   Poista
  2. Kyllä mä valtsulle ehotin ja se on ny vähä sellasilla suunnitteluvaiheilla! :D

   Poista
 4. mistä hankit ton reppus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tää kommentti on jääny ihan huomaamatta. Hankin sen Seinäjoen supersportista.

   Poista
 5. mistä toi sun reppu on?:) ja paljonko makso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäjoen supersportista ja hintaa löyty muistaakseni 50-60 euroa. (:

   Poista