sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kännykästä

 Koeviikko on hyökänny päälle, samoin kuin myös joku salaperäinen yskä. Kuvia en hirveästi ole ehtinyt ottaa, joten päätin tehä teillä pitkästä aikaa tälläsen kännykkästa ja instagramista kaivettujen kuvien yhteenvedon. 1. Solar Sound- festareille valmistautumista ja hiusten kreppailua mustekalakuntoon. 2. Pieni muutos edelliseen ripsivärittömään kuvaan ripsienpidennyksillä! Haluun noi takas! 3. Serkut löys syötävän söpöjä golfpalloja. 4. Lukiolaisen elämää lakitiedon kurssilla.
 Seuraava kollaasi on omistettu sulle. ♥


 5. Kuuluisa poikaystäväni fisu. 6. Toisen poikaystäväni elikkä siis Valtterin kanssa blockfesteillä. Jos muistatte niin annoin synttärilahjaks liput sinne, koska Mac Miller. 7. Hi bitch. He is mine.  8.  Myönnetään, että hieman pelotti kun Valtteri siirty  keittiön puolelle kokkaamaan mulle ruokaa, mutta lopputulos oli parasta, mitä oon ikinä syöny. Kiitti kulta! ♥
9.  Värisuora koulun tiiliseinää vasten. Rivissä ihanat ystäväni Sonja, Maija, (minä) ja Sanni. 10. Sairaana odottelin nukkumattia. 11. Tää kuva on ihan väärässä paikassa, mutta pääasia Redrama. 12. Koeviikolla kuvatki sumenee.

6 kommenttia:

 1. siis eikö sulla enää ole ripsienpidennyksiä :o? "Pieni muutos edelliseen ripsivärittömään kuvaan ripsienpidennyksillä! Haluun noi takas!" kun kirjoitit noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ehtiny jo lähtee melkee kaikki. :( Toisesta tipahteli niitä nopeammin nii revin (joo niin ei tietenkää sais tehä) niitä sitten toisestakin, että ois saman verran. Nyt enää vaa pari ripsee jälellä. :< Mutta ei kyllä huonotunu omat ripset yhtään, vaa ne on paljo paremmassa kunnossa ku silloi ku nää laitettiin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. rakkautta ensi silmäyksellä ton fisulin kans(; <3 harmi vaa, että piti musertaa sen sydän oikee kunnolla :(

   Poista
 3. Sä oot vaan niin kaunis, oot mun lempinaisbloggaaja ja Valtteri on ihana :3 ♥

  VastaaPoista