torstai 28. marraskuuta 2013

Gift ideas for her

Joulu alkaa kolkuttelemaan jo ovilla ja tässä tapauksessa blogienkin puolella. Lähes jokaisessa vastaantulevassa blogissa on postaus joululahjatoiveista. Mä en kuitenkaan tänä vuonna sellaista tee, koska en osaa tai edes halua toivoa mitään. Mun mielestä kaikkein paras lahja on se, jonka toinen on miettinyt mua vareten, ei se jonka olen käskenyt hankkia. Ajatus on tärkein! ♥ 
Toivelahjojen sijasta, kokosinkin kollaaseja lahjoista, mitä muille voi hankkia.
for her5Mitä ostaa lahjaksi tytölle? Makuja on monia, eikä nää mun vaaleanpunaiseen ja kimaltelevaan painottuvat lahjavinkit tietenkään sovellu kaikille. Uskon kuitenkin, että monen tyllerön sydän on sulaa timanttia ja tähtösiä kun lahjapaketista paljastuu jotain tällaista. Ihanalta tuoksuvat hajuvedet tai vaikkapa body shopin- vartalovoiteet  ovat lahjoja, jotka ei helposti unohdu kaapin perukoille. Jouluun kuuluu myös ehdottomasti tuoksukynttilät ja mikäpä muukaan kuin suklaa. Korut ovat tytön hyviä ystäviä, joten ehkä uusi rannekoru tai vaikkapa napakoru olisi osuva valinta. Tai entä lämpöiset aamutossut ja suloinen muumimuki kylmiin aamuihin? Hyvää lahjapaketin täytettä löytyy myös kauppojen kosmetiikkaosastoilta. Miten olisi ihananvärinen luomiväripaletti tai meikkisivellin-setti?
for her3Äidit ansaitsevat hemmottelua. Sen sijaan, että hankkisit koristeen, joka päätyy perheen yhteiselle pöydälle, tai pyyhesetin perheen yhteiseen käyttöön, hanki äitille jotain omaa. Aamutakki, -tossut ja mielenkiintoinen kirja joulun rauhallisiin hetkiin olisi varmasti äidin mieliksi. Kaiken joulustressin ahkerasti voittanut äiti voi olla rentouttavan kasvohoidon tai hieronnan tarpeessa. Omalle liikuntaa rakastavalle äidilleni voisin harkita jotain liikkumiseen liittyvää. Hyvä lahjaidea sporttimammoille voisi olla vaikkapa sykemittari. Täytyy muistaa, että äitien sisällä piilee myös sama tyttömäinen tyttö, joka varmasti ilahtuu myös koruista ja hajuvesistä.

4 kommenttia:

 1. Tämmöinen postaus oli kyllä paljon parempi, mitä ne joululahjatoivepostaukset!!:) Ja kiitti lahjavinkeistä!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Tätä tehdessä alko itellekki selviämää millä muita lahjoo. :D

   Poista
 2. Ihana postaus! :) Ihanaa kuulla, että joku muukin ajattelee vielä joulua muussakin mielessä kun järjettömänä kulutusjuhlana! Musta on jotenkin masentavaa kun joka blogi on täynnä vaan lahjatoivelistoja mitkä kaiken lisäks pursuaa kalliita juttuja ja henkii vaan sellasta kaikkihetimullenytpappabetalar-ajattelua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, harvemmin noilta toivelistoilta mitään halpaa edes löytää.. Mun mielestä just sellaset kivat pikkulahjat on se juttu! Poikaystävällekki oon yrittäny terottaa, että ei mitään paniikkia lahjan kanssa, mulle kelpaa vaikka pikkukivi jos se on sen poiminu. Kalliimmat jutut on kivempi ostaa itse! Niitä osaa arvostaakin enemmän jos omalla työllään on ne ansainnut.

   Poista