sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Nothing burns like the cold


marraskuu9

Mahtava fiilis kurkkia ikkunoista pihalle, kun harmaan hietikon tilalle on tullut valkoinen lumikerros! Auringossa kimalteleva maa, hämärällä hiljaa alas leijjailevia lumihiutaleita, pimeällä taivaalla loistavia tähtiä, lumikinoksesesta lepääviä kynttilöitä. Vaikka rakastankin lämmintä kesää henkeen ja vereen, on pakko myöntää, että tää vuodenaika on uskomattoman kaunis ja hyvää mieltä täynnä. Jouluunkin on enää vain kuukauden päivät! Ja mikä parasta, suuri osa joululahjoista on jo ostettu.marraskuu11Äiti lupautui eilen ottamaan musta parit kuvat tuoreessa lumihangessa. Talvimaisemassa tulee mun mielestä parhaimmat kuvat. Miinuksena kuitenkin se, ettei valoa ole kauan käytettävissä ja usein koulusta tullessa on jo liian pimeää kuvaamiselle. Onneksi tekemistä on muutakin! Tän viikonlopun alotin äitin kanssa mattokaupoilla. Oon mun huoneen sisustuksen kanssa ihan hukkateillä. Hirsiseinä luonnollisesti puun väreissä, monenkirjava kaupunkitapetti. Ei tähän sekamelskaan tunnu sopivan mikään. Ja minä muutama vuosi sitten tätä taloa rakennettaessa luulin sen olevan loistoidea, luulin voivani taikoa monimutkaisesta yksinkeraisen. Ei löytynyt mattoa, eikä inspiraatiota. Minä kuitenkin löysin itseni myöhemmin kahvakuulatunnilta ja tänään kuntosalilta. Lihakset kesytettyinä on hyvä jatkaa loppuilta koulutehtävien parissa!

8 kommenttia:

 1. Mietin tässä, mettä mistä tuo blogin nimi tulee? Niin että keksitkö sen vain huviksesi, vai onko sillä joku syvempi merkitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin keksia jonkun erilaisen nimen kuin muilla blogeilla (my story, my life..) Se tuli kaukaa haettuna jostain sellasesta "kaikki on mahdollista" - ajatuksesta. Monta tapaa tehdä asioita ja selviytyä niistä, monta tietä avoinna. Numero on kyllä ihan tuulesta temmattu.

   Poista
 2. No anyway, se on kuitenkin ihana nimi ja erottuu varmasti my storyjen ja my lifejen seasta<3

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis,ja minun lempi bloggaaja<3

  VastaaPoista