keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Päivä kuvina


IMG_2963
Mulla ei ollu tänään koulua ollenkaan, koska on koeviikon viimenen päivä, eikä mulla sattunu tähän koetta. Olisin voinut nukkua reippasti yli puolenpäivän, mutta sisäinen herätyskelloni päättikin piipata mut jo kahdeksalta ylös. Makoilin kuitenkin normaaliin tapaani vielä hetken sängyssä ja selasin läpi facebookin, instagramin ja bloggerin tapahtumat. Sitten ylös ja aamupalalle!

IMG_2983Aamupalan jälkeen kävin suihkussa ja vedin rennot vaatteet päälleni. Kulutin aikaa koneella ja katsomalla teeveestä pätkän lentokenttä-ohjelmaa.

IMG_3007
Nälkä yllätti ja kurkkasin jääkaappiin. Iskä on huolehtinu hetken meidän perheen ruoka-ostoksista ja sen kyllä huomaa. Äidin kauppareissun jälkeen kaapit pursuaa erilaisista ruoista ja herkuista. Tänään oli taas niitä päiviä kun kotoamme löytyi isän sanoin vain kaikki "tarpeellinen." Lautaselle päätyi nuudeleita ja munakasrulla, jonka sisältä löytyi tonnikalaa, raejuustoa ja chilikastiketta. Tottakai koko satsi oli hyvin maustettua. 

IMG_3010
Masu täynnä ja päivää pitkästi jäljellä. Ajattelin kattoa jonkun elokuvan ja päädyinkin Ice age 2:seen. Lastenleffat on vaa parhaita!♥ Sen verran haastetta kuitenki peliin, että katon ton englanniks. Josko siinä kielipää vähän paranis..

PicMonkey Collage
Kävin läpi hajonneesta koneesta pelastamiani kuvia ja niitä löytyikin aivan valtavasti. Poimin parhaimpia talteen ja niitä saattaa täällä näkyäkin jossain vaiheessa. Luonnoksissa odottaa monta kuvatonta postausta julkaisuaan. Pisimmän aikaa työn alla on ollut mun ja valtsun rakkaustoori. (Tässä välissä myös ruokaa!)

IMG_3037
Hiukset kiinni ja menoks! Puoli viideltä kiiruhdin keskustaan MLL:n liikkakerhon apuohjaajaksi. Tälläkertaa  ihan vain sijaisen roolissa. Hymyenergiaa löytyy varmaan seuraavaksi vuodeksi näitten ihanien pikkusten takia. (Iltapala aika!)

IMG_3039
Voi salkkarit.. Liian paljon ongelmia ja pelättävää mun hermoille, siks pysyinkin yli vuoden erossa noista. Nyt kuitenkin taas joku pakottava voima on ruvennu kiskomaan puol kasilta olkkarin sohvalle.

Siinä oli pala mun päivää kuvien kautta välitettynä. Ilta jatkuu samassa paikassa, kunnes sänky toisin määrää. Hyvää yötä! ♥

Lisäys

PicMonkey Collage521
Illan mittaan synty myös uus banneri, kun sähläsin edellisen vahingossa pois kokonaan. Miks noihin ei ikää voi olla tyytyväinen? :(

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja aivan IHANA banneri!!!!!!!!<3-sofia

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana postaus! <3 Odotan innolla sun ja Valtsun rakkaustooria. Tulikin mieleen, että voisitteko tehdä sellaisen postauksen missä Valtsu listaa sun kaikki hyvät puolet, hassut&oudot jutut mitä sä teet :) Ja sun banneri on aina yhtä upea, niinku sinäkin. En jaksanu kirjautua bloggeriin, mutta terkuin sun ahkera blogin seuraaja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja hyvästä ideasta kiitokset myös! Tuon vois tottakai toteuttaa johonki väliin (paljon toteutettavaa ja vähän aikaa :P)

   Poista
  2. Ei stressiä! :D Teet sitten kun aika ja rahkeet riittää. Eime lukijat minnekkään hävitä!:)

   Poista
 3. Kiva postaus cullle ! <3 t marsu stalkkeri ;) hihi :D

  VastaaPoista
 4. moi! haastoin blogisi!:) http://annakatariinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Julkase/tee jo se sun ja Valtterin rakkaustarinapostaus :)! Oon käyny jokapäivä kattomassa, että joko se on luettavissa ;D Hetitosipian jookojooko!? Ja tehkää joskus yhteinen video, missä puhutte molemmat :) Boyfriend does my makeup-video ois ihan älykiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin sua jännityksessä ;) Ja katsotaa. :)

   Poista