sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Gift ideas for him

Jatkona edelliseen lahjapostaukseen, vuorossa on nyt miespuoliset lahjottavat. Postauksen tekeminen kesti yli puolet kauemman kun edeltäjänsä. Miehille on tunnetusti vaikea ostaa lahjoja.
for him4
Mitä ostaa lahjaksi poikaystävälle tai veljelle, jolla tuntuu olevan jo kaikki? Tytöt hamstraa kaappeihinsa mielellään vaihtoehtoja. Koruja joka asukokonaisuuteen, joka päivälle oma laukkunsa... Pojilla taas kaikkea on vain yksi, jokaiseen päivään sopiva. Jos lähtee käytännöllisyydestä ja tarpeellisuudesta alusvaatteet ja sukat ovat varmasti lahjoja, jotka pääsevät käyttöön. Jos kuitenkin haluat hankkia jotain hieman erikoisempaa, varsinkin urheilua harrastavalle pojalle se on helppoa. Omaa veljeäni olen ilahduttanut esimerkiksi uusilla treenivaatteilla, jotka on kyllä käytetty ihan loppuun asti. Pojat tuntien usein myös joku uutuuspeli saattaa olla hyvä valinta, jos haluat ottaa sen riskin, että peli vie kaiken huomion.. Kuulemma myös muistitikku (jonne pelejä voi tallentaa?) on tarpeellinen lahja. Pojan tyylin tietäessä rannekello tai hajuvesi voivat olla myös kivoja yllätyksiä.

for him2
Isät harvoin osaa edes odottaa mitään erityistä ja pelkkä karkkipakettikin saa paljon kiitoksia. Kerran yllätettiinkin vain suklaata odottava isä lumikengillä, jotka kovan käytön vuoksi hajosi lopulta metsään. Myös vaatteet, vaikka lämmin villapaita, on varmasti isän mieleen. Ainakin, jos isä ei ole yhtä innokas shoppailija kuin perheen naiset. Myös hajuvesi tai uusi rannekello on hyviä vaihtoehtoja. Lukutoukkien pakettiin on helppo kääriä mielenkiintoinen kirja. Varsinkin sotaan liittyvät kirjat on usean miehen mieleen, miksei myös elokuvatkin. Usein perheen raha-asioista huolehtivalle isukille osuva lahja on uusi kukkaro vanhan kuluneen tilalle. Kylpytakki, partakone ja sykemittari ovat myös kivoja lahjapakettiin laitettavia juttuja.

2 kommenttia: