maanantai 6. tammikuuta 2014

Edessäpäin

Mitä vuonna 2014 tapahtuu?large

Huomenna heitän hyvästit joululomalle ja toivotan aikaisille herätyksille tervetuloa. Oli ne tervetulleita, tai ei. Lukion toisesta vuodesta on jäljellä enää puolet ja tiedossa on ahertamista.

Tiedossa on myös jotain aivan uutta! Ilmottauduin viime vuoden puolella jonkinlaiseen vesijumppa-ohjaaja koulutukseen, joka järjestetään täällä Alajäevellä. Koulutus on ilmeisesti kuuden tunnin mittainen ja alkaa myöskin huomenna. Jännää!
vanhatHelmikuussa koittaa innolla, mutta myös kauhulla odotetut vanhojen tanssit, joissa siis itse pääsen tanssahtelemaan. Mekko ja kampaaja multa jo löytyy, mutta kaikki muu on sitten vielä hankkimatta. Apua! Harjoitukset alkaa heti, kun vain koulun penkille pääsen.

Aloitan kirjoitukset jo tänä keväänä terveystiedolla. Onneksi terveystieto on mielenkiintoista ja aika "helppoa" verrattuna joihinkin muihin aineisiin. Tottakai hyviin arvosanoihin vaaditaan kuitenkin paljon tietoa ja työtä.

Myös mun ja Valtterin vuosipäivä koittaa samoihin aikoihin kuin kevään kirjoitukset. 
ylläsHuhtikuussa on tiedossa näillä näkymin reissu Ylläkselle. Täytyy myöntää, että mieluummin olisin pakannut laukkuihin bikinit ja aurinkorasvaa ottaen suunnaksi jonkin lämpöisen maan. (matkakuume kun on ollut jo kauan vaarallisen korkealla) Kaikkea ei voi kuitenkaan saada ja ihan kiva kuitenkin on päästä laskettelemaan Ylläksen maisemiin ensimmäistä kertaa.

Loppukeväälle ei ole  ainakaan vielä erikoisempia suunnitelmia. Luultavasti keskityn ahertamaan koulussa, kunnes kesäloma koittaa.
summer2Kesälomalle yritän saada töitä jostain kivasta paikasta. Töitten lisäksi haluaisin kiertää muutamat festarit ja käydä muutenkin mahdollisimman monessa eri paikassa. Kuka tietää vaikka pääsisin ulkomaille asti.

Syksyllä alkaa lukion viimeinen vuosi. Tarkoitus olisi silloin kirjoittaa pois alta ruotsi ja lyhyt matematiikka.

Myös autokoulu pitää aloittaa hyvissä ajoin, vaikka täytänkin 18 vasta joulukuun viimeisinä päivinä. Vuonne 2014 ehdin olla kolme päivää täysi-ikäinen.
sport12Tältä näyttää vuosi 2014 tässä vaiheessa! Varsinaisia uudenvuodenlupauksia en tehnyt, koska en yleensä osaa pitää niistä kiinni. Pyrin kuitenkin liikkumaan enemmän ja monipuolisemmin, sekä syömään terveellisemmin. Viimevuoden lajilöytönä oli kahvakuula-jumppa, johon oikeastaan ehdin jo jäämään koukkuun. Opettelin käymään loppuvuodesta enemmän kuntosalilla, johon löysin myös uudenlaisen yhteyden. Tänä vuonna on vihdoin päästävä kokeilemaan tankotanssia ja haluaisin myös vihdoin yltää spagaatiin! Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan. 


15 kommenttia:

 1. Minäkään en uudenvuodenlupauksia tehnyt, pikemminkin tavoitteita tein. Niistä pitäisi tällainen postaus ehkäpä väkertääkin. Ihania tavoitteita ja haaveita sulla, temppiä!:)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaukset on jotenkin niin ahdistavia! Niitä pitäis noudattaa tarkasti ja huono omatunto kolkuttaa jos lipsuu niistä tai epäonnistuu. Tavoitteita on kuitenkin ana pidettävä yllä! ;)

   Poista
 2. Kiva postaus jälleen!(: Ittellä kanssa kauhea matkakuume jonnekkin lämpöseen:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :> Hypätäänkö heti seuraavaa lentokoneesee? :3

   Poista
 3. Hyvä postaus :") ! Pitänee värkätä itsekkin tälläinen :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällänen oli tosi mukava tehä ja selvis itellekkin mitä odottaa tältä vuodelta! (:

   Poista
 4. näin noi puvut ni säikähin et meette valtsun kans naimisiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii xd ei ehkä ihan vielä kuitenkaa ;D

   Poista
 5. Minkä värinen vanjojen mekko sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan tule yhtään yllätyksenä, mutta vaaleanpunainen vanhojen/vanjojen mekko löytyy! (:

   Poista
 6. Haastoin sinut blogissani! http://anni-sofianseikkailut.blogspot.fi/2014/01/haaste-from-mira.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) En kuitenkaan taida toteuttaa, koska oon aikasemmin tuon jo tehnyt. :(

   Poista
 7. mukava postaus, varmasti huippu vuosi tulossa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Eiköhän sieltä aika kiva vuos ole tulossa! (:

   Poista