lauantai 18. tammikuuta 2014

Kysymyksiä & vastauksia

Bloggaaminen1
Miten päädyit aloittamaan bloggaamisen? Eksyin blogimaailmaan muutama vuosi sitten ja aloin lueskelemaan säännöllisesti muiden blogeja. Heitin ajatuksen ilmaan siitä, olisiko minusta bloggaajaksi. Tykkään kuvata ja kirjoittaa, joten mikispä ei? Kokeilin ja jäin ilmeisesti koukkuun, sillä näillä teillä ollaan yhä.

Mitä hyvää ja huonoa bloggaaminen on tuonut sun elämään? Hyvää: Olen kehittynyt paljon valokuvaamisen ja kirjoittamisen saralla, voin purkaa ajatuksiani tänne milloin vain ja multa löytyy aivan ihania lukijoita, jotka jaksavat piristää mua aina vain uudestaan. Pus :* Huonoa: Elän elämääni pitkälti kameran linssin läpi. Tällä tarkoitan sitä, että esimerkiksi muut keskittyvät uutena vuotena taivaalla loistaviin raketteihin, kun taas minä siihen, että saan mahdollisimman hienon kuvan blogiini. :D Eihän siinä oikeastaan mitään pahaa ole, mutta joskus tekisi mieli unohtaa kamera hetkeksi ja keskittyä olennaiseen. Olen myös kova stressaamaan asioita ja joskus koulun murskatessa alleen se vihoviimeinen pisara on, että blogi ei ole päivittynyt muutamaan päivään.

Uskotko että suomalaisella on mahdollisuus työllistää itseään bloggerilla? Bloggerilla vai bloggaamisella? Tiedän monta suomalaista bloggaajaa, jotka kirjoittavat työkseen ihan hyvälläkin palkalla. Bloggerista en sitten osaa sanoa.

Kuinka usein yrität kirjoittaa blogiisi? Kirjoitan silloin kun on aikaa, asiaa & intoa. Pyrin kirjoittamaan vähintään kaksi kertaa viikossa, mutta usein ei aika siihen riitä. Olen melko perfektionisti blogini suhteen ja esimerkiksi sopivien kuvien muokkailu kestää kauan, koska värimaailman on oltava tarpeeksi yhteensopiva. 

Miten keksit aiheita postauksiisi? Aiheita keksin ihan vain vaikka siitä mitä minulle on tapahtunut, mitä olen tehnyt, mitä olen miettinyt. Erikoisempiin postauksiin saatan saada insipiraatiota muiden blogeja selaillessa tai vain käyttämällä omaa mielikuvitusta.

Ootko kommentoinu koskaa anonyyminä? Oon varmaanki joskus.

Miks vaihoit blogi nimen? Edellinen nimi ei kuulostanu mun korvaan kivalta ja yritin eksyttää Valtterin ja muutkin eitoivotut lukijat pois täältä. :D

Paras bloggaaja? Julia Toivola

Onko tämä blogin kirjoittamin tuonut julkisuutta esim tunnistetaanko sinut kaduilla? Ei oikeastaan, koska täällä Alajärvellä ainakin on niin vähän ihmisiä, että tunnistetaan/tiedetään muutenkin. Valtteri on kyllä tän kautta Seinäjoella tunnistettu. :D

Tulevaisuus1
Haaveammatti? Haaveammatiksi voisin sanoa mitä vain. Valokuvaaja, matkaopas, näyttelijä..? Mielenkiintoa riittäisi vaikka mihin, mutta täytyy kuitenkin ajatella realistisesti mitä työtä jaksaa tehdä kauan ja mihin työhön on edes mahdollisuuksia. Haaveammatti on kuitenkin sellainen, jossa saan olla paljon ihmisetn kanssa tekemisissä.

Mikä haluat olla isona?/Minne aiot hakea opiskelemaan lukion jälkeen? Lukion jälkeen haluaisin lähteä opiskelemaan terveydenhoitajaksi. Työskentelisin mieluiten kouluterveydenhuollossa tai äitiys- ja lastenneuvolassa. Oon miettiny myös sosionomin opintoja ja sitä kautta koulukuraattorin tehtäviin pyrkimistä. Tällä hetkellä en kyllä enää tiedä kumman puolelle kallistuisi. :/

Minkä ikäisenä haluat lapsia, vai haluatko lapsia ollenkaan? Ehdottomasti haluan lapsia ja mieluiten aika nuorella iällä. About 20 (vaikka opinnot siinä vaiheessa onkin kesken)

Haluatko/haluatteko lapsia tulevaisuudessa? Haluaisin 2-3 lasta. 

Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiin asua ulkomailla? En tiedä. Ulkomaat houkuttaa ja rakastan matkustelua, mutta en tiedä haluaisinko/osaisinko asua missään muualla kuin täällä Suomessa.


Ihmissuhteet1

Onko hyvät välit perheeseen? On! Etenkään äitin kanssa ei vois enää paremmat olla.♥

Millasta on olla parisuhteessa? Ihan mahtavaa! On aina joku joka rakastaa, huolehtii, kuuntelee... Ennen ajattelin, että varmasti vähänki pitemmissä parisuhteissa alkaa heti ahdistamaan kun oma aika vähenee ja muuta sellaista. Ei kuitenkaan pitäny paikkaansa! Toki ihmiset on erilaisia niinkuin parisuhteetkin, joten ehkä kaikilla ei suju niin helpolla.

Kerro Valtterista viisi hyvää ja kaksi huonoa puolta? Hyviä voisin listata loputtomiin, mutta vaikkapa luotettava, hauska, nauraa mun jutuille(:D),huolehtija ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Huonoja, että unirytmit on ihan erilaiset kun mulla ja livistää kouluhommista lliian helpolla. 

Oletteko suunnitelleet suhdetta pidemmälle ja mitä siihen kuuluu tai tulee kuulumaan? Ollaan suunniteltu. Mä ainakin omasta puolestanu haluan sanoa, että toivon että tää suhde kestää. Haluan, että Valtteri on se mun tuleva aviomies ja mun lapsien isä.

Mitkä on sun mielestä suhteessa tärkeintä? Että voi olla oma itsensä niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä ja pystyy luottamaan toiseen täysin.

Kumpi pyysi että alottaisitte suhteen? Valtteri, mutta silloin kaikki oli kyl jo aika selvää muutenki.

Kerro teidän ensimmäisestä pususta,kumpi teki alotteen ja mikä oli mieli alasi silloin sekä missä se tapahtui? Vanhojen tansseissa otettiin yhteiskuvaa ja mä olin antamassa kuvaa varten poskelle pusua, mutta sainkin sitten ihan oikeaan pusun, joka tuli ihan täysin puun takaa, eli aika yllättynyt ja jopa säikähtänytkin olin sillä hetkellä. Mieliala oli sekava onnellisuuden ja hämmentyneisyyden soppa.

Kauan ootte ollu yhessä? Virallisesti vähän yli 10kk

Ootteko riidelly,jos niin mistä ne tulevat ja mihin sekä milloin ne päättyvät? Ei muutaku silloin vähän, kun en päästäny Valtteria auttamaan heinätöissä heinäallergian takia. xD Ei sen pahempaa ole onneksi tullu ja kaikki mietityttävät asiat puhuttu heti selväks.

Kerro sun ja Valtterin lovestoory?:3 Oon tehny siitä joskus oman postauksen, jonka löydät täältä.

Sun ja valtsun söpöin tapa? Aina ennen nukkumaanmenoa hyvien öiden toivotusten lisäksi pitää laittaa toisillemme viimenen sydän (vs<3), joka on tavallaan lopettaa päivän keskustelut. :> Oon saanu viimesen sydämen joka päivä ainakin niin kauan ku ollaan oltu yhessä.

Paras asia mitä valtsu on sulle tehny? Saan kokoajan ihan prinsessakohtelua, musta huolehitaa ja mua rakastetaan. Yksittäisenä asiana nousee kuitekin mieleen ku oltiin kahestaan niitten mökillä Kristiinankaupungissa ja Valtteri järjesti mulle älyttömän ihanan kynttiläillallsien. ♥

Kumpi nukkuu seinää vasten teidän parisuhteessa? Yleensä Valtteri, mutta joskus minäki. 

Onko valtsu valehdellu sulle ja onko se jääny siitä kiinni? Ei oo ainakaan jääny kiinni. ;)

Typerin tekosi valtsulle? Varmaan ku joskus huonoina päivinä purkanu kiukkuu. :D

Tykkääkö valtsu sun kaveripiiristä ja tykkäätkö sää sen? Kai se tykkää ja ei mullakaan sen kavereita mitää vastaa ole.


Muuta1
Mitä mieltä olet bi-seksuaalisista ? Henkilökohtaisesti ajattelen, että vain mies ja nainen voivat muodostaa keskenään parisuhteen. Bi-seksuaalit ovat kuitenkin yhtä arvokkaita ihmisiä kuin kaikki muutkin täällä, vaikka ajattelevat joistain asioista erilailla kuin minä. Kyllähän asiasta kuin asiasta löytyy ihan jokaiselta omat mielipiteensä, eikä heitä voi niiden perusteella tuomita. Mielelläni olen tekemisissä ja tutustun siis näihinkin ihmisiin!

Kauan sulla menee aamulla laittautumisessa? Kouluun valmistautumiseen käytän n. 10 minuutia. Joskus en jaksa meikata ollenkaan eli aikaa ei kulu juuri yhtään. Viikonloppuisin harvoin meikkaan, mutta jos jotain erityisempää menoa niin 10-15 min saattaa kulua.

Mitä meikkejä käytät? Perusmeikki: Meikkivoide, puuteri, ripsiväri, kulmakarvaväri ja -geeli. Joskus myös aurinkopuuteri, poskipuna, valokynä, luomiväri (harvinaisuus) ja kajaali + tekoripset nurkkiin.

Monestikko oot värjänny hiuksias? Raitoja n. 5 kertaa ja koko pään 3. 


Oletko rasisti? En.

Mitä harrastat? Blogin kirjoittamista, vesijumpan pitoa kohta (työ) ja muutenkin liikuntaa laidasta laitaan.

Kiinnostaako aloittaa jokin uusi harrastus?
Kiinnostaa! Etenkin tankotanssia oon halunnu jo pitkään kokeilla. Kaikkea muutakin liikunnallista haluaisin omaan aikatauluni upottaa, lukuunottamatta joitain joukkueurheilulajeja, kuten lentopalloa ja pesäpalloa... :s

Mikä on kauneinta mitä sulle on sanottu? Apua, en oikeesti osaa vastata tähän! :o

Onko sulla lempinimeä, jos niin mikä? Julle ♥ Julius & culle (jollain ulkomaalisella aksentilla sanottuna) ja tietenkin erikoisimpana jesi. 

Tykkäätkö tutustua uusiin ihmisiin? Tykkään! Tutustuisin mielelläni vaikka kaikkiin jos olisi mahdollisuus! (:

Onko sulla lemmikkejä? Tällä hetkellä löytyy yksi kani. Toiveissa ois hankkia meille koira lähiaikoina, koska viime kesänä enkeliksi muuttunut koiramme on jättänyt tyhjän paikan niin tänne kotiin kuin sydämmiinkin.

Lempibändi/artisti? Suomalaisista artisteista ehdottomasti Redrama, ulkomaalaisista vaikeampi valita, mutta ehkä Eminen. Miehet vie tässäkin asiassa! 

Millaset vanhat tulossa ? Uskoisin, että ihan kivat.

Jännittääkö ? No oikeastaan vähän jopa pelottaa. ^

Mitä teette jatkoilla ? Mennään porukalla mökille jatkoilemaan.

Miten laitat hiukset? (kuva) Edellisessä postauksessa on asiaa kampauksesta. Ehkä taakse kiharalle?

Millanen mekko ? Sitte näätte!


Mitä opiskelet? Tällä hetkellä opiskelen lukiossa toista vuotta. 

Mikä on unelmakaupunkisi Suomessa? Opiskelujen kannalta Tampere, muuten lempparina rannikkokaupungint kuten Vaasa, pitemmällä tähtäimellä pysyvänä asuinpaikkana kuitenkin joku pikkukaupunki.

Kuuluuko ananas pitsaan? Kuuluu!

Syötkö aamupalaa? Syön aina! Ilman sitä ei tulis mistään mitään!

Mikä on sun facebookin salasana:D? Salasana.

Lempi vaatemerkki ja valtsun lempivaatemerkki? Omastani en tiiä, mutta valtsun on Lacoste.

Pelkäätkö pimeää? Pelkään ainaki silloin ku oon pihalla ja yksin.

Uskotko Jumalaan? Uskon.

Mikä sulle tärkeintä elämässä? Se, että tunnen oloni onnelliseksi. Eli toisinsanoen kaikki mikä siihen vaikuttaa on tärkeintä.

5 parasta asiaa ikinä? Valtteri, perhe, ystävät, aurinko ja elämä!

Jos saisit kolme toivomusta mitä toivoisit?  1. Että minä ja mun läheiset saatais elää terve ja onnellinen elämä 2. Poistaisin kaikki pahat ajatukset ihmisten mielistä ja vaihtaisin tilalle hymyä ja auttavaisuutta. 3. Jokaiselle kehitysmaan köyhälle perheelle ainakin viis lehmää. Tai jotai.. 

Jos saisit ottaa yhen asian mukaa autiosaarelle mikä se olis? Kännykän millä soittaa joku pelastamaan, sitten ku kyllästyisin. Jos siis kännykkä siellä toimis. :D

Paras kokemuksesi? Tää on vaikea kysymys, mutta ehkä Turkin loma tai melkeen mikä vaan hetki viime kesältä. :D

Lempiväri? Yllätys yllätys vaaleanpuneinen.

Jos joskus suutut tosi pahasti millä keinolla parhaiten saa lepyteltyy :) No ainakin ensin kannattaa jättää hetkeks ihan rauhaan, koska supervihasena mun lepyttelystä ei tuu mitään. En luultavasti suostu kuuntelmaan/vastaamaan tai päästelen mitä rumimpia asioita tulvana suustani ulos. Sitten kun oon kerenny purkamaan kiukkuni jonnekkin muualle niin anteekspyytö selityksineen ja ehkä huumorin kera on melko varma lepyttelykeino.


Lemppari limsa? Muumi!!

Muumi sai kunnian lopettaa kysymyspostauksen. Kiitos kaikille kysymyksen lähettäneille! (:

3 kommenttia:

 1. Tee 200 seuraajan kunniaks sitten joku yllätys video juttu! pakko kans ;) en jakssanu kirjautuuu sisäää sori (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä teenki jos joskus 200 täytee tulee! :3

   Poista
 2. Arvostan sun mielipiteitä! :) Olen samaa mieltä kanssasi mm. bi-seksuaaleista. Ketään ei saa tuomita, mutta parisuhde kuuluu vain 1 miehen ja 1 naisen väliseksi. :)

  VastaaPoista