torstai 2. tammikuuta 2014

throwback 2/2

Jatkoa edelliselle postaukselle, missä valokeilassa oli vuoden 2013 alkupuolisko. Nyt vuorossa onkin loppu.Heinäkuu1
Heinäkuussa tapahtui iloisia ja surullisia asioita. Juhlitiin Valtterin veljen rippijuhlia, mökkeiltiin ja käytiin vauhtiajoissa. Työt oli loppu ja kesä parhaimmillaan. Surullisen siitä teki kuitenkin se, että vaikean päätöksen aika oli tullut ja koiramme lopetettiin. En vieläkään pysty itkemättä muistelemaan sitä päivää kun tulin kotiin, eikä pientä hännänheiluttajaa ollut enää vastassa. :'( Ikävä on loputon.
ELokuu1
Elokuussa alkoi taas koulut eli mun tapauksessa lukion toinen vuosi lähti käyntiin. Otin ensimmäiset ripsienpidennykseni ja tykästyin niihin kovasti. Pääsin myös nauttimaan kesän viimeisistä festareista. Seinäjoella ensimmäistä kertaa järjestetyt Solar sound:it oli mahtava kokemus, sillä melko pienen käviämäärän (verrattuina suurempiin festareihin) takia pääsi nauttimaan esityksistä aivan eri tavalla. Valtterin kanssa käytiin myös blockfesteillä, jossa olikin jo paljon enemmän porukkaa. Nähtiin Mac miller, mitä pääasiassa oltiin lähdettykin katsomaan.
Syyskuu1
Syyskuun alussa käytiin vielä Valtterin kanssa mökillä ja sain yllätykseksi aivan upean kynttiläillallisen. Lähetettiin myös pullopostia seikkailemaan merelle, ties kenelle päätynyt. Loppu syyskuu kuluikin koulun lisäksi sairastellessa ahkerasti. Lokakuu11
Mun tietokone oli joskus aikasemmin hajonnut ja postaileminen oli hirveän vaikeaa ja hidasta muiden koneita lainaillessa. Lokakuussa sain kuitekin uuden koneen ja elämä helpottui valtavasti. Käytiin myös pienellä sukulaisporukalla viettämässä kylpyläviikonloppu kalajoen kylpylässä. Koulssa järjestettiin liikennevalopäivä ja oppilaitten piti pukeutua tiettyihin väreihin parisuhde-tilanteen mukaisesti. Harva oli kuitenkaan pukeutunut. Mua ärsyttää ihan tajuttomasti, että ihmiset ei lähde mukaan näihin  vartavasten niille järjestettyihin juttuihin. Valitetaan, että koskaan ei tapahdu mitään. Mutta sitten kun tapahtuu, niin sitä vältellään häntä koipien välissä. Marraskuu12
Hiukset oli taas marraskuuhun mennessä lyhentyneet ja vaalentuneet kiitos parturin. Katsottiin meillä porukalla kauhuelokuvaa ja pelkäsin kuollakseni. Koulussa alkoi vuoden kamalin jakso. Oli jos jonkinlaista palautettavaa tehtävää ja yksi psykologian kurssi opiskeltava itenäisenä.
Joulukuu1
Joulukuussa ahertaminen koulutehtävien parissa jatkui. Aloitin kaikki tehtävät ajoissa ja ne valmistuikin sen mukaisesti. Koeviikolla kuitenkin iski niin kamala stressi päälle, että koulukirjoja selaillessa oli vähällä itku päästä. Koska tämä viikko oli juuri ennen joululomaa, se söi joulufiiliksen lähes kokonaan. Lumi katosi ja jouluvalot oli laittamatta. Joulu kului läheisten kanssa aikaa viettäessä.
newyear1
Nyt riitti mustavalkoiset kuvat! Tervetuloa uusi värikäs vuosi 2014! Uudenvuodenaattona oltiin syömässä Valtterin kotona hyvää ruokaa (erityisen hyvää, koska siellä oli lohta) Myöhemmin ajettiin rakettien paukkeessa meille loppuvuodeksi, jota oli jäljellä enää vain hetki. Rakettien lähdettyä taivasta kohti toivotimme toisillemme uudetvuodet ja painelimme melko pian nukkumaan. Nyt haluan toivottaa vielä teille rakkaille blogini lukijoille oikein hyvää ja ikimuistoista uutta vuotta! Tämä vuosi tulee olemaan täynnä kaikkea mahtavaa!

7 kommenttia:

 1. "Mua ärsyttää ihan tajuttomasti, että ihmiset ei lähde mukaan näihin vartavasten niille järjestettyihin juttuihin. Valitetaan, että koskaan ei tapahdu mitään. Mutta sitten kun tapahtuu, niin sitä vältellään häntä koipien välissä."

  Aamen! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Joku muukin on samaa mieltä! :D

   Poista
 2. voisitko tehdä postausta sun ja valtterin suhteesta ? (: niiku esim. riitelettekö usein ja mistä asiasta ja miten selvitätte riidat, kumpi sanoo viimeisen sanan, mitä yleensä teette yhdessä, miltä näyttää teidän tulevaisuus, oletteko ikinä olleet lähellä eroa, miten tulette toimeen toistenne vanhempien kanssa, mikä teissä on samanlaista ja mikä erilaista jne jne (: olisi mielenkiintoista luettavaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pistää mietintään. Varmasti monia kiinnostaisi lukea juuri tuollaisesta aiheesta! Jotenkin tuntuis kuitenkin vähän oudolta lähteä noin yksityiskohtaisesti purkamaan meidän asioita niin julkisesti täällä. Täältä blogin puolelta kuitenkin löytyy juttua meidän tapaamisesta, jos et ole huomannut: http://viiskyttieta.blogspot.fi/2013/11/rakkaustarina.html Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Haluisin tietää mitä valtsu selittää tuossa viimesessä kuvassa tuolle pikkupojalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma selitti jotain taikatemppua! :D

   Poista
 4. Pitkä postaus sisälsi paljon kauniita kuvia. Hyvää uutta vuotta sinullekkin :)

  VastaaPoista