lauantai 1. helmikuuta 2014

I love photography


kuvis71Lukiolaiselle koulutyöt ehtivät tulla todella tutuiksi. Esitelmiä, tutkimuksia, tutkielmia, kirjoitelmia... Olen kuullut nuo sanat lukiohistorian aikaan varmaan useammin kuin oman nimeni. Tai ainakin luulisin niin. Tässä jaksossa vastassani oli kuitenkin aivan erilainen tehtävä. Tottakai, kun kuviksesta puhutaan.  Ensimmäinen ja varmaan myös viimeinen koulutyö mitä tulen koskaan täällä blogissani esittämään. Kyseessä ei ollut piirtämistä (en kehtaisi näyttää käsistäni lähtöisin olevia pyörremyrskyjä edes omalle äidilleni), vaan kerrankin pääsin valokuvaamaan! Aihe oli jotain sellaista kuin "pieni osa elämästäni" Kuvat kertokoon teille enemmän.

kuvis1

kuvis4

kuvisjoku


kuvis9
kuvis8
kuvis2
kuvis61Eilen palautin työn opettajalle ja sain heti hyvää palautetta. Arvosanan ja lopullisen palautteen saan kuitenkin vasta myöhemmin. Kuvissa esiintyvät kamerat: Canon 1100D ja Canon 600D ja myöskin näiden kameroiden isoäitejä, joiden tarkempia nimiä en tiedä. Kuvat on pääasiassa kuvattu: Canon 600D + Canon EF 50mm f/1.8 ll objektiivi. Apukuvaajat: Katriina ja Valtteri ♥

4 kommenttia:

 1. Vau, ihania kuvia! :)
  http://picblogbyanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. oh, ihan sairaan makeita kuvia! löysin fb:stä tän sun blogin, luin ''muutaman'' postauksen ja jäin ihan koukkuun :3 millä muuten muokkaat sun kuvia? :)

  http://amandaemmma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos! :3 Ja muokkaan ipiccyllä ja picmonkeyllä. Niillä saa mun silmään tarpeeks hyviä kuvia aikaan. :)

   Poista