lauantai 8. helmikuuta 2014

Puhelinlankaponnarit

puhelinlankaMuistatte ehkä kun tammikuussa kerroin ostaneeni jo ikuisuuksia ostoslistallanni olleita ponnareita. Tulen ponnariasiani kanssa jälkijunassa, joten teitä edellä menneitä puhelinlankapäitä on varmasti jo paljon. Nyt kuitenkin tulin kertomaan mielipiteeni teille lopuille, jotka ette ole puhelinlankaponnaria hiuksiinne ikinä kietoneet. En tiedä onko noille olemassa joku hienompikin nimi. Joku viisaampi siitä kertokoon. Minulle kyseiset pompulat ovat kuitenkin aina puhelinlankaponnareita.puhelinlanka2Samaa lajia olevia pompuloita löytyy varmasti jo kaikissa sateenkaaren väreissä. Minä tylsänä valitsin kuitenkin kaikkein turvallisimmat vaihtoehdot. Mustaa ja läpinäkyvää. Helppo yhdistää jokaiseen asukokonaisuuteen. Ehkä myöhemmin hankin noiden kaveriksi myös värikkäämpiä yksilöitä. Kuvien ponnarit on hankittu Glitteristä, mutta varmasti löydät vastaavia myös muualta.puhelinlanka4Hiuksissa pompulat näyttävät suunnilleen tältä. En osaa sanoa onko kyseinen näky hieno vaiko ei niin hieno. Ehkäpä vain vähän erilainen ja totuttelemista vaativa. Pääasia on kuitenkin pompulan ominaisuudet verrattuna tavalliseen kangaspäällysteiseen pompulaan, joka kuluttaa hiuksia yllättävän paljon. Olen viimeaikoina kiinittänyt paljon huomiota hiusteni kuntoon ja pienillä muutoksilla parantanut sitä valtavasti.Tavallinen pompula kuluttaa etenkin niskassa olevia jo valmiiksi hieman kuivia hiuksia. Kesällä pidin lähes päivittäin tiukkaa pompulakampausta ja lopputuloksena niskahiukseni katkesivat muita paljon lyhyemmiksi ja hiusten päälle alkoi ilmestyä omituisia takkuja. Puhelinlankaponnarit on valmistettua muovista, joka kohtelee hiuksia paljon hellävaraisemmin. puhelinlanka8Ponnareitten kiinnityskohta on myös melko leveä ja saa näin hiusten painon jakautumaan tasaisemmin. Tämä tuo hiuksiin ilmavuutta. Ensimmäistä kertaa puhelinlanka päässä ollessani sainkin kommenttia kavereiltani siitä, että hiukseni näyttävät paksummilta. Muovipompula pysyy myös yllättävän hyvin päässä, kunhan se on kierretty tarpeeksi monta kertaa hiusten ympärille. Nyt voin vihdoin pitää pompulakampauksia ilman, että ne valuisivat hetkessä alas löysiksi hiusliruiksi.
puhelinlanka3
Jos jotain negatiivista palautetta pompuloille pitäisi antaa, niin se on tämä. Katkeaminen. Tosin olen onnistunut katkaisemaan tähän mennessä vain yhden pompulan, joten en tiedä onko katkeaminen kovin yleistä. Luulisin kuitenkin, että normaali kangaspäällysteinen kuminauha vie kestävyyden puolesta voiton. Katkeaminen on kuitenkin sen verran pieni miinus tässä listassa, että se ei saa minua vaihtamaan takaisin tavallisiin pompuloihin. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan näitä hiuksia hellävaraisemmin kohtelevia pompuloita, etenkin jos olet pompuloiden suurkuluttaja. Myös yöksi voi hyvällä omatunnolla jättää kireänkin pompulakampauksen, tietäen, että aamulla on vielä hiuksia jäljellä. Nämä eivät myöskään kokonsa puolesta katoa kovin helposti. Tammikuun paras ostos!

10 kommenttia:

 1. Nyt on kyl pakko käydä ostamassa näitä, koska niinku sullaki, mulla on myös katkennut niskahiukset tosi lyhyiksi ja se on tosi ärsyttävää. pidän myös hiuksia kiinni melkein koko ajan, nii ois kyl tosi hyvä jos löytyis ponnarit jotka pysyy, eikä vahingoita kauheesti hiusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan noita! Niskahiusten katkeaminen ärsyttää ihan hirveästi, varsinkin silloin kun parturi pätkäsee muut hiukset samanpitusiks.. :'( Nyt saa hiuksetki rauhassa kasvaa! :D

   Poista
 2. Paljon noi makso glitterissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä tarkasti muista (siks postauksessakaan ei lukenu mitää hinnasta) mutta oisko ollu n. 5 euroo ja siinä tuli sitten 4-5 ponnarii. En kyllä ihan varma oo: :D

   Poista
 3. Mulla on noita ja ostin ne joskus kuukaus sitte. Mulla vaa on sen verran paksut hiukset että ponnari alkaa valumaan jos pidän noita treeneissä. Muita huonoja puolia en oo huomannu. Suosittelen kuitenkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :o Ei oo kyllä kivaa, että ponnari valuu..:/ Ootko laittanu nii monta kertaa ympäri ku vaa menee?

   Poista
 4. Ihana banneri ja muutenkin ulkoasu on aivan ihana ♥ tää postaus oli tosi kiva ja hauskan näköiset noi puhelinlankaponnarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!♥ Puhelinlangat on hassuja! :D

   Poista
 5. Oiii, näitä pitäisi kyllä kokeilla :) Ja tuo bannerisi on muuten aivan mahtavan upea! <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ja kiitos! <3

   Poista