sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunny weekend

IMG_0528Tänään on ollut energinen päivä. Äiti oli tilannut ihania kukkalakanoita, jotka tänä aamuna vaihdoin sänkyyni. Järjestelin myös kokonaan vaatekaappini ja samalla myös muun huoneeni. Kello ei ollut paljon, joten kaikessa energisyydessäni päätin myös imuroida koko talon ja tehdä ruotsinristeilyltä palaavalle äidille yllätykseksi kakun perjantaina olleen syntymäpäivän vuoksi. Käytiin myös pikareissulla kaupassa hakemassa kotiin tulppaaneja ja muita pikkujuttuja.
IMG_0541
Äiti toi Tukholmasta mulle aivan ihanan vaaleanpuaisen paidan. Kuulin jo aikaisemmin äitin tuliaisostoksista vaatekaupassa ja valmistauduin siihen, että vaatekkaappini tupsahtaa jotain ei niin minun tyylistäni. Vaaleanpunainen on kuitenkin aina varma valinta!
IMG_0549Korkattiin juuri aamulla tekemäni kakku, joka maistui epäilyistäni huolimatta aika hyvältä. Nyt jatkan herkuttelua tuliaiskarkkien parissa. IMG_0555Paitaa oli testattava heti myös päällä. Vähän harmittaa, etten itse lähtenyt mukaan Tukholmaan, koska en ole siellä ikinä päässyt käymään ja olisihan pieni shoppailureissukin ollut paikallaan. Toisaalta rauhallinen kotiviikonloppu oli paikallaan viimeviikkoisen kirjoitusstressin jälkeen. Lisäksi mulla ja valtsulla oli ensimmäinen vuosipäivä, jota juhlittiin rauhallisissa merkeissä elokuvia katsellen ja kokkaillen.

2 kommenttia: