sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Summer shopping list

list1Olen pysytellyt jo hälyttävän kauan poissa vaatekaupoista. Ehkä syynä on se, että ylimääräistä aikaa ei oikeastaan ole ollut. Kukkaro kuitenkin kiittää ja mieleen on ehtinyt tulla monta juttua joita tarvitsen... tai haluan vaatekaappiini.
1. Farkkuja on kertynyt vuosien varrella kaappiin monta eri väriä. Ihan tavallisia valkoisia multa ei kuitenkaan löydy ja se on harmi, sillä valkoisiin farkkuihin on niin kiva yhdistellä eri asuja.
2. Tajusin eilen, että multa löytyy enää yhdet ehjät aurinkolasit. Ja nekin hieman vinot. Kaipaan jotain uutta ja erilaista suojaamaan auringolta, joka toivottavasti joskus vielä näyttäytyy.
3. Tänä kesänä katukuvassa on tytöillä ruvennut näkymään enemmän lippiksiä kuin pitkään aikaan. Eräänä alkukesän lämpimänä päivänä vedin vanhan lippiksen päähäni pihalle lähtiessä ja siinä samalla syntyi pieni ajatus uudesta valkoisesta lippiksestä.
4. Pikkuruisia paitoja...♥
5. Kesäkuun suosikeissakin mainitsin shortsihaalarit. Niitä aijon ehdottomasti hankkia lisää, eri väreissä ja kuvioissa.
6. Tämä ei kai vaadi edes selittelyjä. Valkoiset conssit on ehkä maailman helpoimmat yhdistää eri asuihin. Haluaisin nyt lyhytvartiset.
7. Laukut on ihania, mutta en ole koskaan oppinut käyttämään niitä kunnolla. Toki ne näyttävät upeilta, mutta niiden mukana raahaaminen ei ole niin ihanaa. Selässä kaikki kulkeutuu paljon mukavammin.
8. Olen ihastunut pelipaita tyylisiin puseroihin täysin. Jalkapallon syytä?
9. Kireiden shortsien lisäksi olisi kiva vetää päälle joskus jotain rennompaa.
Löytyykö teidän ostoslistoilta samoja juttuja vai onko sisältö täysin erilainen?

8 kommenttia:

 1. Ihania juttuja kyllä tässä sun listalla. Noi aurinklasit on varsinkin jotain sellasta, mitä kanssa haluisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyi jotain sellaista mistä säkin tykkäsit! (: Eikai auta kun lähteä aurinkolaseja metsästämään! :D

   Poista
 2. Mun kommentti ei sit varmaan lähtenytkään liikkeelle, kun et ainakaan oo julkaissut. :D Mutta kuitenkin, piti kehua ensiksi sun blogis uutta ulkoasua ja banneria! Olin ihan sanaton, sillä en ois ikinä uskonut, että joku väsää noin upean bannerin. Wau! Niin sun näköinen, tuollainen vaaleanpunainen, ihanan tyttömäinen! Näkee, että on käytetty paljon aikaa ja vaivaa. :) Ja sitte noi sun ostoslistalla olevat jutskat. Tykkään, tykkään ja tykkään ♥ Itseltänikin löytyy jotain samoja juttuja, ja omasta mielestäni noin kivat jutut eivät edes esittelyjä kaipaa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger on ilmeisesti sitten taas kiukutellut, kun ei ole mulle asti kommenttias suostunut lähettää :( Ja ulkoasusta oikeastaan kaikki kiitos kuuluu valtsulle, joka on sitä monta tuntia väsännyt. Mä en ole mikään helpoin asiakas. ;) Nyt se alkaa kuitenkin jo näyttää siltä miltä haluankin sen näyttävän! Kiitos kommentista! ♥

   Poista
 3. Ei tsiisus! Ihan upee tää blogin ulkoasu! <3 Näkee että on nähty vaivaa :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! ♥ Vielä vähän viimeistelyjä kaipaa, mutta omaankin sillmään näyttää kivalta. :)

   Poista
 4. kivoja juttuja löytyy sun ostoslistalta ja tää sun blogin ulkoasu on super magee :)


  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista