sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

YO Poikaystävä

yo1Eilen palkittiin ylioppilaitten monen vuoden aherrus asettamalla valkoinen lakki pään päälle keikkumaan. Vaikka ammattia varsinaisesti ei olekaan tuossa vaiheessa vielä kasassa, avautuu monta teitä edessäpäin. Itse päätin jo yhden käden sormilla laskettavassa iässä, että tuon lakin haluan vielä jonain päivänä päähäni painaa. Vuoden päästä nähdään vastattiinko pikkujulian toiveisiin myöntävästi. Eilen sain kuitenkin olla mukana poikaystäväni tärkeässä päivässä ylpeänä tyttöystävänä.
yo2Päivä oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja ihana! Sisäinen herätyskelloni soi jo aikaisin ja sain valmistautua päivään rauhassa. Lakitusjuhla ei pituudessaan säästellyt ja puutui siinä varmasti takapuoli jos toinenkin. Musiikkiesitykset oli kuitenkin jälleen aivan huikeita ja muutenkin ohjelma onnistunut. Mukaan laskien kauniit ylioppilaat ihanine mekkoineen! Juhliminen jatkui iltaan asti Valtterin kotona. Saatiin nauttia jopa auringonpaisteestakin!yo3MAXIMEKKO: NELLY---> täältä/ KORU: GLITTER / KENGÄT : ?
IMG_0165Bloggaajan kaverina sitä saa tottua kaikenlaiseen. Onneksi nämä leidit osaa ottaa ihan huumorilla mun ainaiset blogihössötykset. Olisipa tainnut kuvasaldokin jäädä paljon pienemmäksi ilman näitä apulaisia!yo5Onnea vielä kerran valtsulle jos tätä postausta satut lukemaan! Oon niin ylpeä susta! ♥ IMG_0198 Mun kaveri taiteili tälläisen taideteoksen Valtterille lahjaks, enkä voi taas kun ihmetellä miten lahjakkaita ihmisiä maailmasta löytyy. Ja vieläpä mun kaveripiiristä! Kyllä nyt täytyy kumartaa syvään  Roosa-Marialle ja väistyä taka-alalle piirtelemään tikku-ukkoja.
yo4 Tässä vielä vertailukohteena alkupäräinen kuva, joka on itseasiassa otettu samassa paikassa kuin postauksen edellisetkin kuvat. Aikaa on kuitenkin jo vuosi kuvien välillä. Erään viisaan miehen sanoja lainaten Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan. -Albert Einstein

10 kommenttia:

 1. Eikä mää en kestä, ku ootte maailman parhaimman näkönen pari!!<3 :') Sit sulla on ihan sika hieno mekko ja näytät niin upealta!!!!! Onnittelut ylioppilaalle, ja sullaki vuoden päästä samanlainen palkinto eessä, kun pikkujulian toiveisiin vastataan myöntävästi! Ja täytyy kyl sanoa että on kyl aika hieno toi Roosa-Marian tekemä taideteos! Tästä postauksesta jäi vaan niin wau-fiilis kätee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kaikista ihanista sanoista! :') <3

   Poista
 2. Voi vitsit kuinka ihana blogi! Postauksista tulee hyvälle mielelle ja muutenkin, superkiva blogi siis. Oot muuten älyttömän kauniskin! :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ihan älyttömän upee mekko :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, ettei ihan joka päivä voi pitää! :( :D

   Poista
 4. Oot tosi upeen näkönen, toi mekko on jotain niin täydellistä:) onnee sun poikaystävälle lakin johdosta! ootte tosi ihanan näkönen pari:) sun blogis vaikutti niin mukavalta että päätin jäädä lukijaksi!<3
  http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sekä mun, että poikaystäväni puolesta! :) Tervetuloa lukijaksi! ♥

   Poista
 5. Oottepa ollu kauniina, ihana postaus kaikin puolin!!:) Ja paljon onnea!

  VastaaPoista