torstai 10. heinäkuuta 2014

Asua & kuulumisia


PicMonkey Collage44Viikot ovat kuluneet vauhdilla. Varsinaisia kuulumisia en ole ehtinyt tänne kirjoitellakaan, sillä esimerkiksi ulkoasun muutos söi aikaa tavalliselta postaamiselta. Kesäloman aikana on ollut oikeastaan tosi harvinaista, että aikaa on löytynyt oikein millekään. Kaksi ensimmäistä viikkoa kului täysin kesälukion kimpussa. Sen jälkeen luulinkin olevani loppukesän rennommin, kunnes mökillä ollessani tuli ilmoitusta töihin pääsystä. Se oli todellakin yllätys, sillä en tiennyt että siitä ilmoitettaisiin niin myöhään. Luulisin siis olevani täysin ilman kesätöitä ja ehdin murehtiakin sitä. Työskentelin kehitysvammaisten parissa ja asuin samalla Valtterin perheen luona, sillä ajokortittomana yksilönä ei täällä tuppukylässä paljon liikuta.
IMG_1223Muutaman päivän olen ehtinyt hengähtää ja nauttia ihanista säistä. Okei, ihan hengähtämistä sekään ei ole aina ollut, sillä myös perheeni on tarvinnut apua. En tiedä kirjoittaako kukaan muu bloggaaja tällaista, mutta olen siis esimerkiksi ajellut pellolla traktorilla ja nostellut ihon rikki raapivia heinäpaaleja peräkärrylle. Ja no, näyttänyt niiden kaikkien heinien ympäröimänä niin maalaisjuntilta, ettei päivänasu- kuvat olisi tullut silloin kuuloonkaan. Vaikka isäni mukaan sininen paitani sopi loistavasti traktorin värimaailmaan ja olisi näyttänyt hyvältä kuvassa. Bloggaajan elämä ei siis ole vain kosmetiikan hamstraamista, piknikeillä käymistä tai mitään muutakaan, mistä yleensä kirjoitetaan.

Loppukesän tekemiset mulla on vielä ihan sekaisin, enkä osaa oikein laittaa niitä selvään järjestykseen. Mulla olisi vielä mahdollisuudet lupautua töihin, mutta toisaalta mulla on niin paljon kaikkea muutakin. Päällimmäisenä mieltä vaivaa ruotsin kirjoituksiin lukeminen. Vaikka kuinka suunnittelin lukevani joka päivä vähän, löydän kirjani lähes avaamattomina lattialta. Tiedän, että syksyllä tulee taas kaikkea muuta ja haluan nyt ennakoida ja vähentää stressin määrää silloin. Myös Valtterille synttärilahjaksi lupaama Tukholman matka on tekemättä, sillä sen järjestäminen osoittautui yllättävän vaikeaksi. Ja myös kauan haaveiltu Ahvenanmaan pyöräilyreissu odottelee matkustajiaan. Ja vaikka haluaisinkin, kaikkea en pysty valita, sillä esimerkiksi työt sulkee kaiken muun pois, koska en pysty samaan aikaan edes asumaan kotona. Nyt täytyy vain tehdä päätöksia ja laittaa asiat järjestykseen, että kesä pääsee jatkumaan parhaalla mahdollisella tavalla.
PicMonkey Collage43SHORTSIHAALARI - KESKINEN (ONLY) | BALLERIINAT - H&M | LAUKKU (INSPIRE) - KIRPPIS | AURINKOLASIT: LINDEX | 
Nyt hypätäänkin ajassa vähän lähemmäs, eli eiliseen. Eilisen ohjelmassa oli hyvän ystävän muuttaminen Seinäjoelle. Päivä oli lämmin ja tiesin, että kuumuudelta ei voi välttyä, joten valitsin mahdollisimman pienet ja kevyet vaatteet. Äitin mielestä shorsihaalarini muistuttaa yöpukua, mutta minä pidän siitä kovasti. Vaatetus osui nappivalinnaksi, sillä kuuma tosiaan tuli. Kannettiin ystäväni kanssa monta laukkua ja pussukkaa kerrostalon ylimmäiseen kerrokseen ja saatiin kuin saatiinkin kaikki paikalleen hyvissä ajoin. Tuntuu aina haikealta kun ystävä muuttaa kauemmaksi ja tietää, ettei enää nähdäkkään ihan joka päivä. Onneksi Seinäjoki on kuitenkin ajomatkan päässä ja tästä lähtien siellä tulee varmasti vietettyä enemmän aikaa. Ja myös ystävän opiskelupaikasta on hyvä iloita ja tähdätä myös itse unelmien opiskelupaikkaa kohti. Unelmien eteen pitää tehdä työtä!


10 kommenttia:

 1. oii ihana asu ja tosi kiva toi banneri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva että tykkäät! :)

   Poista
 2. Oi ihana asu<3 Ja blondi tukka ja oot nuin ruskeakin, niin näyttääpä hyvältä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Tänä kesänä oon ruskettunu yllättävän paljon täällä suomen auringossa, vaikkei sitä hirveän montaa päivää ole näkynytkään. Kiitokset kuuluu varmaan aurinkoravalle ja -öljylle! :D Tai sitten juurikin tuo vaalea tukka korostaa rusketusta - tai toisinpäin. :D

   Poista
 3. paljonko tuo shortsihaalari maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla n. 15 euroa, jos oikein muistan. :)

   Poista
 4. kiitos avusta jesi <3 :) Sjoelle saa aina tulla <3 minun maalaishöperö-jesi <3

  VastaaPoista
 5. Hih, oispa ollu varmasti tyylikäs kuva ja ainakin erikoinen, jos olisit poseerannu traktorin kanssa! :D Sulla on mielenkiintoinen ja kiva blogi, sekä kiva tyyli! Taisit saada miusta uuden lukijan..;)

  Oon tuore bloggaaja, jos haluut niin käy kurkkaa mun blogiin ja kerro mielipiteesi..:)
  mystyleofliving-bymaria.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ja olisi kyllä ollut varmasti ihan omaa laatuaan. Ehkä mä vielä joskus käyn poseeraamassa traktorin kanssa! :D

   Käyn kurkkaamassa! (:

   Poista