torstai 3. heinäkuuta 2014

Uutta ulkoasua

bansku3
Ei voi sanoa muutakuin, että mulla on ihan paras poikaystävä. Kiitos tämän kullanmurun, blogini alkaa vihdoin näyttää siltä miltä haluankin sen näyttävän. Nimittäin valtsu taiteili mulle uuden bannerin ja koodaili sivuani kivemmaksi. Enkä todellakaan ole mikään helpoin asiakas.. Hyvästi tylsät värit ja banneri, mulla on nyt täällä juuri sitä tyttömäisyyttä mitä olen kaivannutkin. Vielä muutamat jutut kaipaa pientä hiontaa ja puutunkin niihin heti kun työt loppuu. Muutamia kivoja kommentteja ulkoasuun liittyen sainkin jo edelliseen postaukseen, mutta ottaisin niitä mielelläni vieläkin vastaan. Onko ulkoasu liian tyttömäinen vai juuri sopiva?

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva ulkoasu, wow! :)
  Oot kaunis!

  VastaaPoista
 2. Huoli pois, tää on ihan täydellinen! ❤

  VastaaPoista
 3. Ihana, miten sä teit ton? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Jos banneria tarkoitat, niin poikaystävä teki niin en osaa hirveän hyvin neuvoa. :'D Mutta esimerkiksi normaalin täytetyn bannerin voi tehdä näillä ohjeilla : http://viiskyttieta.blogspot.fi/2013/03/taytetty-banneri.html ja sitten jollain kuvanmuokkausohjelmalla liittää mieleisen kuvan mukaan: :)

   Poista
 4. Järkyttävän ihana, oikein tyttömäinen ulkoasu! Pisteet poikaystävälle, lahjakas poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että se järkyttää ihanalla tavalla! (; Ensin ajattelin tylsästi pitää taustan valkoisena ja vain joku kollaasintapainen banneriksi. Onhan ne hienoja, mutta sellaisia on kaikilla. Päätin sitten tehdä oikein kunnon muutokset ja niin, kiitos siitä lahjakkaalle poikaystävälleni! :D

   Poista
 5. Rakastuin sun ulkoasuun! Ois tosi siistii jos saisin jotain neuvoja ja vinkkejä kuinka ite sää/poikaystäväs teki tämän tämän! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Autan mielelläni niin paljon kuin pystyn! Onko sulla jotain tiettyä juttua mitä tarkoitat? Esimerkiksi banneri, tausta, muut jutut? Bannerin poikaystäväni taiteili photoshopilla, eli tarkasti en osaa sen tekoa selittää. Mutta aikaisemmassa kommentissa linkkasin normaalin täytetyn bannerin ohjeet, mihin voi sitten oman maun mukaan kuvia lisäillä. Eli melko samantyylisen saa aikaan. Paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja ulkoasuun liittyen löytyy googlaamalla ja esimerkiksi näistä blogeista : http://koodikielella.blogspot.fi/ ja http://bloggerpulmia.blogspot.fi/. Noiden avulla olen monet kohdat täällä säätänyt sopivan näköisiksi. Kysy ihmeessä lisää ja mulle voi tietenkin tulla juttelemaan myös esimerkiksi facebookissa tai kikissä (jjjuliaeve) ♥

   Poista