sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Vasa stad

PicMonkey Collage46Jo toinen asupostaus peräkkäin. Erittäin harvinaista, että materiaalia on kertynyt parissa päivässä niin paljon, että niillä olisi toteutunut useampikin postaus. Ja etenkin se, että muistikortti on täyttynyt juuri asukuvista, eikä vaikkapa ravintolassa räpsityistä otoksista, on kummallista. Joka tapauksessa olin aivan innoissani kun pääsin poseeraamaan kerrankin hieman erilaisemmassa ympäristössä kuin hiekkaisella kotitiellä tai vuodenaikojen mukaan eri väreissä loistavien peltojen vieressä. Eilisen päivän nimittäin vietin Vaasassa.IMG_1326Lähdettiin aamulla ajamaan pienellä porukalla kohti Vaasan Tropiclandiaa. Myös poikaystäväni oli mukana reissussa ja pääsikin auton rattiin. Pienenä tuo kylpylä ja vesipuisto tuntuivat niin suurelta, mutta nyt koko alue oli jotenkin kummallisesti päässyt kutistumaan. Liukumäet eivät enää kiinnosta, mutta niiden sijaan lilluin lämpimässä vedessä ja nautin kesäpäivästä. Vesipetoilun jälkeen lähdettiin kaupungille ja täyttämään päivän mittaan kertynyttä näläntunnetta Rax:iin. Vaatekaupat olivat vielä hetken auki, joten tiedätte varmaan mistä minut löysi. Seurueemme pojat istuivat kyllästymiseen asti pihalla odottelemassa kun juoksin vaaterekkejä edestakaisin. Tein myös muutaman kivan löydön, joita esittelen teille sitten seuraavassa postauksessa.PicMonkey Collage45Päivän asu: Toppi - Seppälä ( 3 euron alelöytö ) | Shortsit - Zara | Laukku - Kanaria | Balleriinat - H&M |
Reissussa oli jo hieman ehtinyt rähjääntyä, ennenkuin asukuviin asti päästiin. Nyt jälkeenpäin hirvittää myöskin  tuo laukku, vaikka aamulla se tuntui värinsä takia niin hyvältä vaihtoehdolta. No, postauksen pääpointti oli kuitenkin päivä Vaasassa. Olen muuten myös harkinnut hakevani lukion jälkeen Vaasaan opiskelemaan, vaikka aiemmin Tampere tuntui ainoalta ja oikealta vaihtoehdolta. Olen kuitenkin niin täysin rakastunut Vaasaan kaupunkina, että mielelläni viettäisin siellä useamman vuoden.

4 kommenttia:

 1. Sun rusketus. Kelpais itellekkin! :D Asu on taas kiva ja niin sun näköinen! Vaasa on kyllä kiva kaupunki, että sinne vaan hakemaan, jos se tuntuu hyvältä ja oikealta. Mieli avoinna eteenpäin ! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Mä en oo varmaan ikinä ollut näin ruskettunu, kuin tänä kesänä. Mutta tottakai vielä paljon tummemmaksi voisin mielelläni muuttua. :D Vaasaa pitää vielä vähän pohdiskella.

   Poista
 2. Sulla on ihana tyyli <3
  Tästä asusta tykkään todella paljon.

  Please visit my blog too :
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Käyn kurkkaamassa mielelläni myös sun blogis! (:

   Poista