perjantai 8. elokuuta 2014

Month favs

Nyt vuorossa onkin heinäkuun suosikit- postaus. Muutaman päivän myöhässä tosin. Aloitetaan kosmetiikkatuotteista, sillä en malta odottaa, että pääsen pitkästä aikaa kirjoittelemaan jotain kosmetiikkaan liittyen.IMG_2586Maybelline New York: in Baby Lips Peach Kiss Baby Lipsejä on hehkutettu keväästä asti, joten en voinut olla ostamatta itselleni omaa. Persikkaiset sävyt ovat houkuttaneet erityisesti tänä kesänä, joten valitsin myös huulirasvani siihen sävyyn. Osittain myös siksi, että huuleni ovat luonnostaan melko tummat ja haikailen usein hieman vaaleamman perään. Aivan odottamaani taikuutta tämä ei huulillani tehnyt, mutta sijoittuu silti huulirasvalistassani korkealle. Tuoksu ja ulkonäkö ovat ihania ja huulirasvan koostumus on miellyttävän pehmoinen. Tulen varmasti kokeilemaan myös muita Baby Lipsejä.IMG_2603Lumene Natural Code Shine & Redness Eliminator Oon kevään ja kesän aikana jättänyt meikkivoiteen käytön kokonaan pois ja  sen sijaan sipaissut hieman puuteria naamalleni kiillon estämiseksi. Ruskettuessani vanha puuterini alkoi käydä liian vaaleaksi, ja etsiessäni  korvaajaa sille, löysin tämän. Tuote  pitää hyvin poissa kiillon ja punaisuuden, mutta jättää luonnollista jälkeä.  Ihan kuin kasvoissa ei olisi mitään ylimääräistä, mutta silti on jokin auttamassa punaisuuden ja kiillon kanssa. Ainoana miinuksena tuotteen rakenne, joka on todella hyvin irtoavaa, pölisevää kuinka sen voisikaan hienoiten sanoa.IMG_2595Victoria's Secret Endless Love Vihdoinkin pääsin testaamaan Victoria's Secret sarjan tuotteen. Ja tämä todellakin on ensimmäinen, sillä  vasta Keskinen antoi mahdollisuuden siihen. Tiedättehän, vihaan nettitilailua yli kaiken, eikä muuta mahdollisuutta ole tullut. Aluksi olin hieman epävarma tästä tuoksusta, sillä olen vannonut tuoksuissa aina  lähes ällönmakeitten, karkintuoksuisten perään, niinkuin varmaan yleensä pikkutytöt tekevät. Tätä omenaista tuoksua kuvailisin enemminkin sanoilla aikuismainen, itsevarma, naisellinen. Olen  kuitenkin todella tyytyväinen tähän body mistiin, joka  on ollut kevyt valinta kesäisiin kuumiin päiviin. Haluan päästä jatkossa tuoksuttelemaan muitakin VS:n tuotteita ja löytää uusia lemppareita!
IMG_2649
Crop tops Lyhyet paidat ovat näyttäneet aina sieviltä vaatekauppojen rekeillä, mutta yleensä niiden päälle pukeminen ei ole ollut aivan yhtä miellyttävä elämys. Napa näkyy ja on alaston olo. Heinäkuun aikana aloin kuitenkin tykästymään enemmän näihin lyhyisiin ystäviimme ja kaupassa en juuri muihin vaatteisin edes kiinnittänyt huomiota. Nykyään lyhyet paidat ovat ihan lemppareita ja harvinaisen mukavia päällä. Yhdistäminen esimerkiksi korkeampien shortien tai hameen kanssa on hyvä idea!PicMonkey Collage68Kuviin lisätyt quotet Sitten kosmetiikasta ja vaatteista hieman mualle. Pari viikkoa sitten julkaisin postauksen, missä oli mukana pari quoteilla varustettua kuvaa. Lisäilin ennen usein kivoja lauseita kuviin, mutta se jotenkin unohtui kun jäin toistamaan vain samaa kaavaa uudelleen ja uudellleen. En tiedä teistä, mutta olen todella rakastunut quote - kuviin ja niiden tekemiseen. Sisäinen taiteilijani luultavasti pääsi valloilleen.

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kuka yleensä ottaa susta näin ihania kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ja ehkä eniten mua kuvaa poikaystävä, mutta jossain tapauksessa kameran taakse joutuu myös mun perheenjäsenet, yleensä äiti. Serkut ottaa myös kuvia aina kun nähdään, ja tässäkin postauksessa poseeraukseni on ikuistanut monta vuotta nuorempi serkku. Kaverit joskus harvoin myös nappaavat muutamia kuvia. Hirveän innokkaita kuvaajia on kuitenkin harvassa ja yleensä se kamera menee vähän väkisillä jonkun käsiin. :(

   Poista
 2. Kivoja suosikkeja!:) BABY LIPSIT on parhautta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on! Sitä pinkkiä pitää päästä kyllä seuraavaksi kokeilemaan! :p

   Poista
 3. kuinka paljon VS:n tuoksu maksoi keskisellä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla 15 euroa! (: Jos nyt oikeassa oon :D

   Poista