sunnuntai 31. elokuuta 2014

Never too old for disney

PicMonkey Collage96Lauantain kohdalla mulla luki kalenterissa vaikka mitä. Kirjoitan siis yleensä pakollisten menojen lisäksi kalenteriin asiat, jotka oma aikatauluni määrää. Esimerkiksi eilisen kohdalta löytyi Hit-treeni, blogin kirjoittaminen ja ruotsin abikirjassa eteneminen. Ei ehkä ole järkevää suunnitella päiviä niin tarkasti, mutta mulle siitä on tullut tapa.  Eilen  mikään  noista  kohdista ei kuitenkaan täyttynyt ja  tänään yritän  kuroa aikatauluani kiinni, aloittaen blogin kirjoittamisesta.  Joskus kuitenkin pitää hellittää otetta, päästää suunnitelmista irti ja antaa elämän rullata omalla painollaan. Eilinen oli kiva päivä!IMG_3020Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Kortesjärveä. Kortesjärvellä asuu paljon sukulaisiani ja se on ollut mulle tuttu paikka pienestä pitäen. Äitini lisäksi sain mukaani Valtterin, jolle esiteltiin vuorotellen paikkoja. Eilen  Kortesjärvellä järjestettiin markkinat ihan muutaman metrin päässä mummuni kodista, joten tottakai siellä oli pyörähdettävä. Paikalla oli yllättävän paljon ihmisiä ja markkinatunnelmaa riitti. Kamerani akku hälytti loppumistaan, mutta onneksi sillä saatiin edes muutama kuva räpsittyä. Ensimmäisenä poseerasin vanhojen autojen kanssa, joista tämä vihreä oli ehdottomasti lempparini.PicMonkey Collage97Asu: Paita : H&M | Karvaliivi: Keskinen | Huivi: H&M | Farkut: Vila | Kengät: Vans | Laukku: ? | Aamulla oli pieni vaatekriisi. Unta riitti hieman liian pitkälle ja äiti sai olla jatkuvasti hoputtamassa lähtöön. En ole pitkään aikaan saanut kuvattua asukuvia, joten sitäkin piti miettiä valitessa päivän vaatteita. Karvaliivistä on tullut kuitenkin mulle joku pakkomielle kun kyseessä on markkinat tai kirpputori. Sen ympärille sitten kyhäsin asun, johon kuului mikkipaita yhtenä syksyn lemppareistani. Paita on kuulemma myös Valtterin lemppari, hih. 
PicMonkey Collage99Lapsena markkinoiden kohokohta oli ehdottomasti aina ilmapallot. Niitä tuli keräiltyä  yleensä useampi kappale ja voi sitä itkun määrää jos ne pääsivät vahingossa lentämään taivaalle.  Muistan myös kuinka vaalin ilmapallojani aina viimeiseen asti. Tänäkin vuonna sain oman palloni, joka tuhoutui tosin helium-leikeissä. Halvat huvit, mutta hauskaa silti!IMG_3100 Haettiin valtsun kanssa kaupasta Ben & Jerryä ja herkuteltiin niillä mummun luona. Ilta jatkui myös saman kaavan mukaan. Kotiin päästyämme avattiin markkinoilta ostettu lakupussi ja katsottiin loppu ilta PLL- sarjaa ja saunottiin. Ihan huippupäivä alusta alkaen! Nyt on taas akut ladattu täyteen ja energiaa riittää tulevalle kouluviikolle. 

4 kommenttia:

 1. Hei vitsi toi on varmaan tosi kätevä tapa pitää järjestystä yllä, että suunnittelee kaiken etukäteen! Mää oon niin sellanen ihminen, että meen aina ihan fiilispohjalta joten vois tollanen olla ihan järkevä joskus mulle :D Oi sulla on ollut kyllä kiva päivä! Hassua, kun en ikinä vois pukee mikkipaitoja ylleni ja mun mielestä ne on muutenkin niin Out vaatteissa ja mitä nyt on nähnyt netissä kuvia joittenkin asuissa, niin on vielä vahvistanut mun tunnetta siitä kuinka kauheelta ne näyttää! Mutta kun tuun sun blogin sivulle ja alan lukemaan uutta postausta, katson ensimmäisenä et "Wau, upeen näkönen auto ja taas niin hieno asu Julialla!" Sitten kun alan lukemaan postausta, niin vasta tajuan, että sulla on tosiaan Mikki-paita päällä. Mutta joo hienolta näyttää..!:D (Ja olipa taas sekavasti selitetty, mutta toivottavasti tajusit..xd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kannattaa kokeilla! Varsinkin kokeitten yhteydessä! (: Ja joo oon kuullu, että monet vihaa mikkivaatteita yli kaiken. Okei, ehkä munki mielestä menee vähän yli, että niitä tungetaan sukista ja alushousuista lähtien vöihin ja laukkuihin, mutta muuten ne on kyllä musta ihania. Ainakin toi mun paita! Ihastuttiin siihen valtsun kanssa molemmat kun kierreltiin H&M:ssä ja heti lähti mukaan. :D Never too old for disney ;)

   Poista
 2. Mikä on PLL- sarja :D

  VastaaPoista