sunnuntai 24. elokuuta 2014

Some photos

Heippa! Postaustahti on päässyt hieman hidastumaan koulujen alkamisen myötä. Varsinkin asukuvia on hankala kuvata koulupäivinä, ellen raahaa kameraa mukanani lukiolle. Itse kirjoittamiseenkaan ei jää niin paljon aikaa pakollisia arkiaskareita hoitaessa. Yritän kuitenkin  postata aina kun asiaa ja kuvia riittää. Ehkä viimeistään syksyn ylioppilaskirjoitusten jälkeen hieman helpottaa ja postaustahti palautuu normaaliksi Tässä muutamia kuvia tältä päivältä:IMG_2879Eilen poikettiin pikaisesti Keskisellä ja nappasin sieltä mukaani vaaleanpunaisen Baby Lipsin täydentämään jo valmiiksi jättimäiseksi kasvanutta huulirasvakokoelmaani. Helpompi ja arkisempi vaihtoehto huulipunalle, silloin kun huulet kaipaavat lisäkseen jotain muutakin kuin oman värin. Ylitsepursuavasta huulirasvakokoelmasta puheen ollen, aloitin juuri kosmetiikkatuotteideni tehokulutuksen ja yritän saada  käytettyä mahdollisimman monta tuotetta loppuun kuukaudessa. IMG_2904Sain uuden lukiokalenterin ja sen mukana tulleet alennuskupongit käsiini  vihdoinkin. Viimeinen lukiovuosi, valmiina ollaan!IMG_2915Päivän välipala ♥ Äiti oli käynyt poimimassa sangollisen mustikoita, mikä oli todella kiva yllätys. Mustikat ovat ihan syksyn lemppariherkkuja! Nautin tuoreita mustikoita päärynä-kinuski rahkan ja myslien kera.
IMG_2811Nike freet pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön myös koulussa. Hauskaa miten mun tyyli vaihtelee viikon aikana hametyylistä urheilulliseen ja kaikkeen siltä väliltä. Vaikka suurin osa koulupäivistä kuluukin istuen, mulla oli silti lihakset hieman väsyneet näillä kävelemisen jälkeen. Kauheaa miten päivästä toiseen tuleekin pidettyä huonoja kenkiä jalassa ja vielä monta tuntia kerrallaan. Alan kyllä suosimaan  näitä enemmän tai heitän kengät kokonaan pois.IMG_2979Ruotsin ylioppilaskuunteluihin on jäljellä enää vain kahden viikon päivät. Enimmäkseen ruotsia on tullut luettua koulussa, mutta nyt yritän laajentaa opiskeluvyöhykettä enemmän myös kodin puolelle. Tänään käytin aikaa vanhan ylioppilaskokeen selaamiseen. Löytyyköhän mun lukijoista yhtään ruotsin kirjoittajaa tai muuten vain innokasta opiskelijaa? Jonkinlaista vinkkipostausta voisin kyhätä kokoon.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja näiden kuvien värimaailma ihastuttaa ♥ Varsinkin toi vika kuva:)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Tavoittelin valoisia, hempeitä kuvia ja vähän kylmempiä sävyjä. Tuo viimeinen teki kyllä pienen poikkeuksen siihen, mutta ihan tunnelmaan sopivalla tavalla. :)

   Poista
 2. Tykkään myös kuvien värimaailmasta kovasti! Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät! :) Kiitos paljon! ♥

   Poista
 3. Ihania kuvia!:3 Itsellä alkoi vasta ekavuosi lukiossa,joten viellä on vuosia edessä:) Oon ihan rakastunut noihin baby lipseihin,nyt kun ne on suomessa niin tietty piti kaikki kuusi ostaa:3 Kaikista eniten tykkään tosta pink punch:ista jota on nyt näyttää löytyvän mun huulista päivittäin, menossa toinen tuubi sitä!:) Se antaa tosi ihanasti sävyä ja se piristää aina tälläsellä syksyn sateiden keskellä,se tuo kesän mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3♥ Odotas vaan, lukiovuodet kuluu nopeammin kuin osaat kuvitellakaan!

   Pink punch tuo kyllä ehdottomasti kesän mieleen! Tuoksu ja väri aivan syötävän suloisia! :3 Se punasävyinen pitää varmaan myös hankkia ainakin syksyn värimaailmaa ajatellen. :D

   Poista