perjantai 19. syyskuuta 2014

Be happy for this moment

PicMonkey Collage106Pitkästä aikaa istahdan tietokoneeni ääreen ilman minkäänlaista kiirettä tai takaraivoissa kolkuttavaa ahdistusta. Tänään kuusituntisen eväsretken (lue: ylioppilaskirjoitusten) päätteeksi sain viimein heittää hyvästit kauan mielessäni pyörineelle ruotsille. Koe ei mennyt osaltani aiva napiin, ei lähellekään. Mitään huippuarvosanoja on turha odotella, mutta ei sen väliä. Olen onnellinen.  Se sanoinkuvaamaton fiilis vaihtaa kännykän kieli takaisin omaan äidinkieleen,  astella ulos lukion ovista ja jättää taakse se painostava tunne joka jo kesästä asti on ollut matkassa mukana. Nyt on aikaa vihdoin itselle ja muille.PicMonkey Collage107En voi lopettaa hymyilemistä enkä haluakaan.  Löydän kaikesta ilon ja hyvän olon. Kotona mua odotti iso annons tonnikalasalaattia, jonka isä oli mua ajatellen käynyt hakemassa.  Jännitys on ohi ja ruoka maistuu paremmalta kuin koskaan. Tietokonnelta soi  hiljaa laulu, joka sai mut vielä eilen vuodattamaan kyyneleitä. Tänä syksynä koulu on onnistunut ottamaan musta aivan liian ylivoimaisen otteen, mutta vihdoin se helittää ja tunnen itseni jälleen omaksi positiiviseksi itsekseni.PicMonkey Collage108Nyt aikaa on taas normaalisti blogin päivittelemiseen ja taidankin aloittaa heti teidän toivomilla postauksilla. Nautin tästä, että saan purkaa ajatukseni sanoiksi ja kuviksi. Ennen kaikkea lähden kuitenkin äitini kanssa pyörähtämään keskisellä pienellä ja rentouttavalla ostosreissulla. Sen jälkeen jatkan iltaani poikaystävän kainalossa sarjojen katselemisen ja herkkujen parissa.

Asu: Hame: H&M | Paita: H&M | Neuletakki: Äitin vaatekaappi | Polvisukat: Seppälä | Kengät: Vans | Kaulakoru: Glitter | Postauksen kuvat on otettu viikko sitten, jolloin kaiken stressin lisäksi sain kaupan päälle myös flunssan. Tuo olo paistaa aika hyvin läpi kuvista, mutta onneksi se on historiaa.

2 kommenttia:

  1. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N asu!♥ Plus vielä se kun sopii sulle niin törkeen hyvin... ja kuvatkin on hienoja, tosi kiva kun eri tausta kuvissa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K-I-I-T-O-S ! ♥ Ihan huippua pitää hametta viileämmälläkin säällä! Kiitos neuletakin ja polvisukkien! Mäki tykkään, että kuvissa on eri taustat. Vähän vaihtelua!

      Poista