sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Foggy field

PicMonkey Collage102Ensiksi haluan pyytää anteeksi sitä, että blogi on päivittynyt viimeaikoina hieman hitaanpuoleisesti. Haluan pyytää anteeksi myös sitä, että joudun jatkamaan samalla hitaalla tahdilla vielä jonkin aikaa. Ylihuomenna on päivä, jota olen kauhulla odottanut. Ruotsin yo- kuuntelukoe. Siitä se sitten lähteekin. Ensi viikolla on kuuntelukokeen lisäksi tavallinen koeviikko, eli myös muita oppiaineita luettavana. Alle kahden viikon päästä koittaa kirjallinen osuus tuosta ruotsin ylioppilaskokeesta. Vaikka  sen suurempia tavoitteita arvosanan kanssa ei ole, stressaa silti. Onneksi tämä on kohta ohi!IMG_3204Eilen  meidän lukiolla järjestettiin kirpputori, jossa pyörähdettiin Valtterin kanssa. Mietin myös aikaisemmin, että olisin lähtenyt myymään omia vaatteitani sinne, mutta tyydyin tälläkertaa vain ostajan rooliin. Ostajia oli kyllä liikkeellä harmillisen vähän, vaikka pöydät pursusivat hyvää tavaraa. Itse löysin kuvissa näkyvän paidan, johon rakastuin ensisilmäyksellä.  Paita on tämän kesän mallistoa H&M:ltä ja nähtävästi olen missannut  sen täysin. Maksoin tästä vain 4 euroa.
PicMonkey Collage101Asu: Paita: Kirppis (H&M) | Farkut: Vero Moda | Kengät: ? |Kaulakoru: Cubus | Luulin jo, etten saisi ketään kuvaamaan asuani sumuiseen aamuun. Äiti ja isä maalasivat taloa, valtsu oli kotonaan. Onneksi veljeni hieman unenpöpperössä suostui ottamaan kameran käsiinsä. Blogipostaus pelastettu!
quote11En malta odottaa, että nämä kaksi viikkoa ovat ohi! Mulla vaihtuu lukujärjestys ja sen mukana tulee sitten taas uudet aineet. Lukio  saa kyllä kiitosta siinä mielessä, että jokaisessa jaksossa pääsee vähän niinkuin aloittamaan puhtaalta pöydältä. Syksylle on myös tiedossa shoppailureissuja , halloweenin viettoa meillä kaveriporukalla, serkkujen synttärijuhlia ja vaikka mitä muuta kivaa. Alunperin suunnitelmissa oli myös ulkomaanmatka syyslomalle, mutta se ei ilmeisesti toteudukaan.IMG_3217Yritän postailla aina kun löytyy sopivasti aikaa, mutta normaaliin rytmiin päästään luultavasti vasta kahden viikon jälkeen. Mitä piditte päivän asusta ja sumuisista kuvista?

4 kommenttia: