perjantai 12. syyskuuta 2014

Insta lately

PicMonkey Collage931. Tää oli yks kesäloman ihanimpia hetkiä. Olin viimeistä päivää töissä ja sieltä päästyäni menin valtsulle, koska mulla ei ollut kyytiä kotiin. Aurinko paistoi lämpimästi kirkkaalta taivaalta ja lähdettiin kahdestaan veneilemään järvelle. Rakastan kesää! :') 2. Keskisen kalastus saalis. 3. "Saying someone is ugly, doesn't make you any prettier." Tää sanonta on vaa niin totta! 4. Ensimmäiset koulupäivät takana. Koulupäivien jälkeen  on aina pieni hengähdystauko paikallaan.PicMonkey Collage944. Syötävän söpöt Nike free 5.0 - kengät 5. Tää kuva on otettu vuoden 2012 joulukuussa, eli #tb - kuva kyseessä. 6. Mikki Hiiri paita jakaa varmasti monen mielipiteet. Joko sitä vihaa tai rakastaa. Itse valitsen jälkimmäisen. 7. Hyvästi aurinkoiset kesäpäivät, pihalla näyttää jo syksyltä.
PicMonkey Collage104
8. Kortesjärven markkinoilla kuten aina pienestä pitäen. Edes ilmapallo ei ole vielä unohtunut. 9. #Kutsumua - kampanja josta olikin juttua myös täällä mun blogissa vähän aikaa sitten. 10.  "Uusi" kirppikseltä ostettu paita pääsi esille asukuvissa. Hapsuja ei voi ikinä olla liikaa! 11. Tämä on myöskin samaisia peltokuvia kuin edellinenkin, mutta tällä kertaa reksvisiittana 20 - faktaa instagram - haasteelle. En laita faktoja nyt tähän, mutta voitte käydä kurkkaamassa ne instagramistani jos haluatte. Ja sieltähän mut löytää nimimerkillä:

                                      Untitledyy

8 kommenttia:

 1. Sun tissit ah sun perse ah ;)

  VastaaPoista
 2. Eipä oo paljoa mitää sanottavaa, kuin se että olipa kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Paitsi että ensimmäinen kuva on aivan epätodellisen näköinen, se näyttää niin kivalta! Ja toi viides kuva, on musta ihan tosi siisti, tykkään siitä kuvasta myös paljon. :) Toki susta nyt onnistu kaikki kuvat ja kaikki on aina niin hienoja, mutta just toi kuva 5 on sellainen, et se on ihan täydellinen foto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin hetken, että mikä vitonen koska laskujen mukaan viidennes on tuo kenkäkuva. Mutta näköjään olin sekoillut laskujen kanssa jo postauksessa.. Kiitos! :)

   Poista
 4. Kuva 5 on niiiiin ihana!!👌👌 onko siinä,sulla tummat hiukset? Onko sun nykyinen hiusten väri luonnollinen hiusvärisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ja joo tossa kuvassa mulla oli vielä ruskeat hiukset, mutta tosta taisin pikkuhiljaa ruveta vaalentamaan. Mun oma väri on sellanen maantien harmaa (vaikken sitä enää edes tarkalleen muista) jotain tosta väliltä. :D

   Poista