maanantai 15. syyskuuta 2014

Kosmetiikkavaraston tyhjennys

IMG_3583Kaupat on pulloillaan kosmetiikkatuotteita. Herkullisen värisiä pakkauksia, houkuttelevia lupauksia, uutuuksia. Luodessani katseen kaupan sateenkaaren väreissä loistavaan kosmetiikkahyllyyn muistuu kuitenkin mieleeni kuva omasta kaapistani. Jossain perimmäisissä nurkissa lymyää puoliksi käytettyjä kosteusvoiteita ja muita purnukoita. Seassa on myös täysin avaamattomia purkkeja ja muutaman kerran kokeiltuja tuotteita. Kosmetiikkavarasto laajentaa usein tilanpuutteessa reviiriään hyllyiltä pöydille ja jatkaa matkaansa yhä eteenpäin. Kosmetiikka kaiken lisäksi vanhenee. Miksei niitä vanhoja voisi vain käyttää pois uusien edeltä? Sain Ostoslakossa - blogista idean ruveta itsekin pitäämään lakkoa kosmetiikkatuotteiden ostosta ja sen sijaan kuluttaa vanhoja pois. Tässä kuukauden saldo loppuunkulutetuista tuotteista:
IMG_3590Kuukauden aikana kulutin loppuun kaksi huulirasvaa. Huulirasvoja tulee usein haudottua ties missä. Laukkujen ja taskujen pohjalta täytyy löytyä aina vähintään yksi, usein enemmänkin. Lopulta ne unohtuvat piilopaikkoihinsa ja tilalle tulee ostettua uusia. Tälläkertaa käytin loppuun hyllyilläni jo pitemmän ajan pyörineen Lobello Vitamin Shake Acai & Wild Apple - huulirasvan, joka oli ihan hyvä perusrasva. Blistex Rasperry Lemonade Blast oli penaalissa pyörinyt huulirasva, jota on monet kerrat koulussa tullut haisteltua. Tuoksu on ihana ja melko vahva, muistuttaa omasta mielestäni aivan vadelma- pillimehua.
IMG_3595Sitten juurikin siellä kaapin perällä pyörinyt puolityhjä kosteusvoide. Käytin kyseistä tuotetta ollessani ensimmäistä kertaa Valtterilla yötä ja tuoksu tuokin sen mieleeni. Nivea Soft Refresingly Soft Moisturizing Cream kuluikin vasta nyt pitkän pitkän ajan jälkeen täysin loppuun. Syynä myös se, että olen todella laiska rasvaamaan itseäni. 
IMG_3596Hajuvedet kuuluu siihen kosmetiikkaryhmään, mitä ei mielellään hyvästelisi. DKNY Be Delicious omenainen tuoksu oli juuri sopivan makea makuuni. Aivan ihana ja nuorekas tuoksu! Tämän loppuminen oikeasti harmittaa.
IMG_3601Varisinaista meikkiä on tullut käytettyä tavallista vähemmän kuukauden aikana. Yksi tuote siltäkin saralta saapui kuitenkin päätökseen. Lumene kulmageeli on mun yksi kaikkien aikojeni kosmetiikkalemppari. Onneksi löysin tämän, enkä jatkanut jo valmiiksi paksujen kulmieni värittämistä kulmakynällä. Kulmageeli pistää kulmakarvat nopeasti kuntoon ja tämä yksilö toi vielä rusekan värinkin mukaan. Tällä hetkellä käytän samanlaista värittömänä versiona. Ihana luonnollinen meikki, jota suosittelen ehdottomasti.
IMG_3605Hiustuotteita tuli tiensä päähän useampikin kappale. Kuivashampoita kuluu paljon ja nopeasti. Yritän pestä hiuksiani vain joka toinen päivä, joten välissä suihkauttelen kuivashampoota pelastamaan pahimmalta.  Insette Dry Shampoo oli ihan käyvä siihen tarkoitukseen. Wella Luxe Oil on yksi lempi hiusöljyistäni ja sitä on tullut käytettyä putkeen jo pitkään. Ehkä nyt vaihtelun vuoksi kokeilen jotain muuta. Käytän usein myös hoitoainesuihkeita auttamaan hiusten selvittämisessä ja pitämään ne hyvinvoivana. Siltä saralta kului loppuun  Loreal Elvial Anti-Breakage - hoitoainesuihke.

Mitä piditte postauksesta? Haluatteko kuulla jatkossa lisää? Miltä teidän kosmetiikkavarastonne näyttävät?


2 kommenttia:

  1. tosi hyvä juttu välillä pitää kausi, jolloin käyttää loppuun vanhat tökötit :-) itse aloitin siitä jo pari vuotta sitten ja nykyään ostan todella harvoin mitään uutta, jos vastaavanlainen lojuu jo kaapissani. säästän hyvän tukun rahaa ja ihoni kiittää, sillä se reagoi aina vahvasti uusiin tuotteisiin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta puhut! Rahoja ja ihoa pitää välillä ajatella enemmän kuin omia päähänpistoja! (: Kiva kuulla, että olet onnistunut toteuttamaan tuota jo noinkin pitkän ajan! :-)

      Poista