keskiviikko 1. lokakuuta 2014

September favorites

Syyskuussa löytyi jälleen monta kivaa suosikkia. Asustepuolen suosikeista 5 paljastinkin jo 5 favorite fall accessories - postauksessa. Nyt sitten loput jutut, joihin olen syyskuun aikana tykästynyt erityisesti.IMG_9922Mansikka Strepsils Syysflunssa ei ole mulle mikään uusi juttu. Tänäkin vuonna kurkku on ollut kipeä normaaliin tapaansa. Onneksi kipua helpottamassa on näinkin kivoja juttuja, kuin mansikan makuiset strepsilsit. Vihaan väkeviä kurkkupastilleja, joten  nämä ovat  flunssapäivieni pelastus. Ihania lempeitä tabletteja, jotka tuovat mieleen jonkin lapsuusajan makeisen. IMG_9953
Lumene - Eyebrow Fixing Gel Tämän kulmien muotoiluvahan ruskeaa kaveria olen hehkuttanut jo usein aikaisemminkin. Nyt kun hiusten vaalea väri vaatii myös kulmakarvoissa vaaleampaa sävyä, sopii tämä hyvin käyttöön. Luonnollinen ja siisti lopputulos.
IMG_9944Four Reasons - Silver Mist Blondina saa jatkuvasti taistella hiuksiensa kanssa. Hetki värjäyksestä ja ne kellertävät  joka puolelta. Silver Mist on hoitava suihke joka myös auttaa keltaisuuden poistamisessa. Huippu löytö! Four reasons - Hair Powder Suihkemainen hiuspuuteri on helppokäyttöisempi kuin jauhemainen. Hiukset näyttävät hetkessä puhtaammilta ja tuuheammilta.IMG_9936Elivo - Hiusravinne Tämä on taas näitä "hiusten puolesta mitä vain" -tuotteita. Tällaiset kyllä  saa mielenkiinnon heräämään ja  parhaimmassa tapauksessa myöskin ne luvatut hiuksetkin. Vielä on  yksi liuskallinen kapseleita jäljellä ja tässä vaiheessa hiuksiin on tullut jo hieman lisää pituutta. Myöskin kynsissä olen huomannunt muutosta parempaan, vaikkei sitä luvattukaan. Jopa etusormien kynnet ovat pysyneet vahvoina ja katkeilemattomina.  Yhdistän sen vahvasti tähän ravintolisään. Ajattelin tehdä tästä tuotteesta myöhemmin  arvostelua. Löytyykö sieltä ketään joka haluaisi lukea lisää?
quote11Luonto Olen asunut koko elämäni kirjaimellisesti metsien ja peltojen keskellä. Sitä on tullut välillä kirottua. "Miksi kaikkialle on pitkä matka?" "Miksi juuri minä joudun asumaan täällä keskellä korpeä?" Tällä hetkellä olen asuinpaikastani todella kiitollinen ja se kiitollisuuden tunne kasvaa päivä päivältä. Voin milloin tahansa mennä kävelemään pitkin metsiä ja peltoja. Kauniita maisemia, luonnon hiljaisuus. Etenkin tänä syksynä koulustressin ottaessa yliotteen on tehnyt mieli vain paeta metsään tyhjentämään ajatuksiaan. Se on todellakin toiminut! Luonto on lahja, jota saa ja pitääkin kunnioittaa.

Mitä pidit postauksesta? Oliko mukana sinunkin lemppareitasi vai kenties inhokkeja?

4 kommenttia:

 1. Oi kun kivoi juttui! Mulla luonto ja strepsils! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Ja kiva että löytyi jopa jotain samissuosikkeja! :)

   Poista
 2. Liityin lukijaksi :) Tosi upeita kuvia ja kirjoitat hyvin!

  VastaaPoista