sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Turkin ostokset

Käytiin kaksi kertaa Alanyassa shoppailemassa. Kauppoja tuntui olevan ihan loputon määrä, eikä kaikkialla ehditty käydäkään. Ensimmäisellä kerralla taksi ajoi meidät suoraa basaarille, mistä löytyikin oikeastaan kaikki feikkihuppareista laukkuihin, eli perus turkkitavara. Seuraavalla kerralla matkustimme bussilla ja jäätiinkin pois keskustassa, mistä löytyi vähän tavallisempiakin kauppoja, joissa hintalaput olivat jo valmiiksi kiinni vaatteissa (ja  ostokset sai tehtyä myös halvemmalla, ilman päällekäyviä kauppiaita)  Turkissa ostosten tekeminen poikkeaa tinkimisen lisäksi kotimaasta myös siten, että kauppaa tehdessä saatetaan juoda  teetä  tai jotain muuta. Itse käännyin aina kylmän limpparilasin puoleen. Tässä ostoksiani:IMG_1096Eräässä kaupassa oli shortseja tarjouksella 4 kpl / 10 € ja päätettiin äidin kanssa ostaa molemmille kahdet. (Kuvassa siis yhdet äidinkin omat) Tosin kauppojen tekoon päästiin vasta rukouskutsun jälkeen, sillä siksi aikaa meidän oli poistuttava kaupasta. Kuvassa näkyvät kahdet sukat sain kaupanpäällisiksi jonkin tinkimiskilpailun yhteydessä. t6Multa löytyykin kotoa oikeastaan melkeen samanlainen huppari hieman eri väreillä ja ilman vetoketjua. En voi vaan vastustaa pinkkiä. Yleensä hupparin saa turkista noin 20€:lla mutta kauden loppumisen takia niitä myytiin toisella shoppailukerrallamme 10€:lla. Tietenkin muut ostamamme lähes samanlaiset hupparit oli lähtenyt aikaisemmin himan kalliimmalla...
IMG_1161Lökärit about 10€:lla  ja nyt jo harmittaa, etten ostanut useampaa kappaletta. Aivan ihanat ja rennot jalassa! Haha, mun hiuksia on tipahdellut kuvaan.IMG_1073Mun vanha kukkaro on alkanut kyllästyttää todella, joten ajattelin napata tällaisen halppisversion korvaamaan sitä.  En tosin ole varma mitä tämä  loppupeleissä maksoi, sillä äiti osti laukun samasta kaupasta. Veikkaan, että suunnilleen 15€.PicMonkey Collage163.2Basaarissa jumituttiin yhteen liikkeeseen pitkäksi aikaa sillä etsittiin sieltä tuliaisia veljelleni. Kauppias halusi ehdottomasti minun kokeilevan jotain liikeensä farkkuja, mutta mikään niistä ei saanut minua puolelleen. Kunnes näin nämä. Olen pitkään halunnut juuri tämän väriset farkut, onnistumatta löytää sellaisia. Kaiken lisäksi nämä on todella joustavaa ja miellyttävää kangasta, joten kerrankin omistan yhdet  housut, jotka tuntuvat jaloissa hyvältä. Hintaa jäi suunnilleen 40€.PicMonkey Collage162.2Kaikki kaupat olivat laukkuja täynnä joten valinnassa meinasi tulla ongelmia. Päädyin kuitenkin tähän valkoiseen, joka maksoi n. 15€. Äiti osti samanlaisen mustana hieman kalliimpana ja paremman laatuisena myöhemmin. Huivi oli 10€.

Vaihtelun vuoksi tähän väliin siis ostospostaus, mutta ei hätää lomapostauksia on vielä jäljellä ainakin yksi. Mitä pidit ostoksistani?

5 kommenttia:

 1. Vautsi! Nyt tuli kiire kaupoille:D Harmi vaan ettei suomessa oo mistään saatavilla tollasia halpaversioita, jotka mun mielestä on ihan yhtä hianoja ja arvostettavia kun 'aidotkin'.
  Turkkiin siis!(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä oon ainakin sellanen, että kyllästyn aika helposti vaatteisiin, laukkuihin yms. Ihan turha siis tuhlatakaan koko omaisuutta vain yhteen juttuun, kun voi saada halvemmalla monta samantapaista. Ja näitten Turkin feikkivaatteitten laatu on kuitenkin yleensä ollut ihan hyvä niin ei mitään valittamista. Sinne siis! ;)

   Poista
 2. Ihana lueskella mitä oot Turkista löytänyt. Tuli hirmu shoppaushimo, onneksi suunnitteilla on viettää tämä vapaapäivä shoppaillen siskon kanssa:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentit on aina nii ihania! :3 Kiva, että pääset/pääsit purkamaan shoppaushimoa! Muista kirjoittaa ostoksista blogiis! ;)

   Poista