sunnuntai 16. marraskuuta 2014

3X4 ilonaihetta

Syksy ja pimeys vaatii totuttelua. Ainakaan minä en ole vielä tottunut nopeasti hämärtyviin iltoihin ja siksi tuntuukin ikäänkuin päivät loppuisivat kesken.  Väsymys tulee heti pimeän koittaessa ja kaikki energia tuntuu katoavan hetkessä. Onneksi elämästä löytyy kuitenkin ilonaiheita, joista kerätä voimaa. Kokosin tähän postaukseen muutaman sellaisen asian.happy1 Uusi puhelin - Sain perjantaina vihdoin uuden puhelimen vanhan ja rikkinäisen Lumian tilalle. Vihdoin multakin löytyy etukamera ja toimiva instagram. Olen todella tyytyväinen tähän ostokseen ja kerronkin siitä myöhemmin lisää.

Jouluvalot - Meidän koti alkaa pikkuhiljaa täyttymään jouluvaloista. Äiti osti juuri uuden tähtivalon huoneeseeni ja olenkin ihastellut sitä taukoamatta. Jouluvalot ovat vain niin kauniita!

Siisti vaatekaappi - Käytin tänään aikaa vaatekaapin siivoamiseen ja lopputulos hymyilyttää. Vaikka onnistunkin kaikessa hätäisyydessäni aina sotkemaan tavarani hetkessä, löytyy sisimmästäni silti tarkka ja järjestystä rakastava ihminen.

Blogien lukeminen - Oon löytänyt monta uutta ja ihanaa blogia lukulistalleni. Blogeja lukemalla saa paljon lisäinspiraatiota ja iloa elämään.
happy2Kirpputori - Alajärvellä aukesi hetki sitten kirppari uusissa upeissa tiloissa. Vietiin äidin kanssa sinne joitain vaatteita ja ollaankin käyty nyt useana päivänä kiertelemässä ja tekemässä löytöjä siellä. Tykkään! 

Luonnon kuvaaminen - Kaiken blogiin liittyvän asu- ja tuotekuvailun yhteydessä olen ihan kokonaan unohtanut sen, mistä kuvausintoni lähi. Nimittäin luonnosta. Eräänä pakkasaamuna ulkona oli niin upeaa, että kipitin napsimaan muutaman kuvan jäisista tunnelmista. Kameran takana ymmärtää ja näkee luonnon kauneuden ihan uusin silmin.

Postausten suunnittelu - Etenkin jouluaiheisia postauksia tulee mieleen lähes päivittäin. Odotan innolla, että pääsen toteuttamaan niitä!

Lämpimät villapaidat ja -sukat - Vihdoinkin on aika kaivaa kaikista lämpöisimmät ja pehmoisimmat vaatekappaleet kaappien perältä.

happy3

Jouluhössötys -  Jouluisia ilonaiheita tulisi mieleen hieman enemmänkin. Oikeastaan kaikki joulussa olisi mainitsemisen arvoista! Lahjojen suunnittelu, joulukoristeita pullollaan olevat kaupat, tuoksukynttilät, kohta aukeavat joulukalenterin luukut...

Täysi-ikäisyyden lähestyminen - Joulukuun lopulla täytän viimeinkin 18. Toisaalta tämä ajatus tuntuu hieman pelottavalta ja kammoksuttavaltakin, mutta ainakin pääsen kulkemaan autolla paikasta toiseen.

Sarjojen katseleminen - Jostain syystä en hirveästi tykkää katsoa elokuvia, mutta sen sijaan sarjoja katselen enemmän kuin mielelläni. Pretty little liars on ollut jo hetken suosikkisarjani, mutta myös salkkareita tulee seurattua edelleenkin.

Tulevaisuuden suunnitelmat - Minne lukion jälkeen? Kevään kirjoituksiin ilmoittautuminen koittaa pian ja siitä alkaakin sitten loppukiri. Nyt olen jo aika varma siitä, että lukion jälkeen haen opiskelemaa psykologiaa. Ajatus siitä motivoi eteenpäin.

Minkälaisia ilonaiheita teiltä löytyy?


6 kommenttia: