maanantai 3. marraskuuta 2014

Alanya | Part 3

IMG_0039Nyt onkin sitten viimeisen varsinaisen Turkki-postauksen vuoro. Puhelimella otettuja kuvia julkaisen vielä myöhemmin. Ikävöin jo kovasti noita maisemia, eikä paluu Suomen  koleaan ja harmaaseen säähän pehmentäny laskua yhtään.IMG_0070
Usein myöhään iltapäivästä merenranta alkoi tyhjentyä auringonottajista. Keskipäivän porottava aurinko oli vaihtunut pehmään ja lämpöiseen valoon. Silloin minä ja äiti yleensä kuljimme vastavirtaan, altailta rannalle. Rannalla oli rauhallista, lämmin ihoa hellivä aurinko ja kevyesti taustalla loiskivat aallot. Nukahdin useasti rantatuolilleni.
IMG_0359
Kerran tosin nukahdin myös altaille, vaikka olisi kuvitellut ympärillä kuhisevien pikkulapsien estävän sen. Jotain rentouttavaa siitäkin kuitenkin löytyi. Mikä muu kuvastaisikaan lomaa yhtä hyvin kun iloiset lapsien äänet? Siellä missä on loma, on varmasti myös iloisia ja aitoja ihmisiä. Eikä sellainen häiritse millään tavalla.
IMG_0353
Kylmää jääteetä. Mango on ehdottomasti oma lempparimakuni jääteissä ja monissa muissakin tuotteissa. ♥IMG_0779Välillä istuskelin altaan vieressä ja  heiluttelin jalkojani viileässä vedessä. Välillä pulahdin myös uimaan, mutta enemmän viihdyin veden yläpuolella. Vesijumppiin osallistuin kuitenkin aina kun oli mahdollisuus ja sain samalla ideoita omiinkin vesijumpan ohjauksiini. Koskaan ei voi olla liikaa ideoita, eikä myöskään kokemusta! Ja lisäksi vesijumppa on hauskaa!   IMG_0040Ihastelin loman aikana useasti näitä värikkäitä rakennuksia, jotka olivat suoraan rantamaisemassa.  Kaunista, eikö?PicMonkey Collage166Erään illan asuna mulla oli musta, yksiolkaiminen mekko, joka on Suomessa päässyt vain erittäin harvoin käyttöön. Ulkomaat antaa kuitenkin mahdollisuuden tällaisille vaatekappaleille, jotka jäävät kylmässä kotimaassa kaapin perälle!PicMonkey Collage167Haha, ja kengät ovat tottakai unohtuneet kuvasta. Kipitimme suoraa huoneemme  terassilta  kävelykadulle nappaamaan kuvat, eikä siinä paljon ylimääräisestä tullut huolehdittua. Kamera ja oma pää olivat tärkeimmät asiat muistilistalla.IMG_0116Ja tämä tyyni iltakuva saa kunnian lopettaa postauksen. Turkista lähtö oli jälleen haikea, niinkuin lähteminen yleensäkin on mulle vaikeaa. En pystynyt hyvästelemään ketään, vaan äiti hoiti sen asian yksinään. Harmaa Suomi ja tuleva kiireinen kouluviikko tuntuivat ylitsepääsemättömiltä. Lentokentällä mokasin ja kadotin lentolippuni hieman ennen koneeseen nousua. Väliinpitämätön "kyllä se jostain löytyy" vaihtui hetkessä säikähdykseen. Onneksi lippu löytyi kuitenkin pian eräästä lentokenttäkaupasta ja pääsin kuin pääsinkin kotiin suunnitelmien mukaisesti. Lentokentällä oli heti vastassa Valtteri, joka huolehti väsyneiden matkustajien pääsemisestä kotiin. Loppu hyvin kaikki hyvin.
Muistakaahan tsekata myös Turkissa kuvaamani myday-video jos ette ole sitä vielä tehneet. ♥

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä taas ♥ Kova lomakuume! Uima-altaat ja meri ovat niin houkuttelevia:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä houkuttelevia, ihana raikas sininen väri ja kaikki muu ihana! Lomakuumetta ei voi estää! ♥ :3

   Poista
 2. Maisemat on ihan mielettömiä, kertakaikkisen upeita ♥ ja hyviä asukuvia susta!!:)

  VastaaPoista