keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Alanya via phone

Moikka! Tässä vielä puhelimella räpsittyjä kuvia Turkin matkalta  Ensimmäiset kahdeksan kuvaa on suoraa instagramistani @jjjuliaeveliina ja loput neljä ovat muualla julkaisemattomia. Näillä sanoilla käynnistyy viimeinen Turkki-postaus tältä erää.

INSTAGRAM
Insta Collage11. Loma oli vasta aluillaan ja oltiin Vaasan lentokentällä odottelemassa lentoa äidin kanssa. 2. Aamuinen juoksulenkki rannalla ja hotellin lähimaastossa. Tällaiset lenkkimaisemat kun löytyisi kotoakin niin tulisi varmasti lähdettyä useammin juoksentelemaan. 3. Eräänä iltana lähdössä illalliselle ja katsomaan hotellin ilta-esitystä. 4. Illat hämärtyivät melko nopeasti ja auringonlaskuista ehti nauttia aina hetken verran.
Insta Collage21. Käytiin joka päivä rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa. Niin ja tietenkin ottamassa kuvia.. 2. Upeat vuoristoiset maisemat rannalta. ♥ 3. Kuvailtiin muutamana iltana jotain asukuvien tapaisia ennen kuin aurinko ehti laskea. Tässä yksi otos joka pääsi facebookin profiilikuvaksi asti. 4. Kylmää jääteetä, aurinko ja paljon iloisia ihmisiä ympärillä. Ihan täydellinen hetki!
+
Insta Collage 31. Eräs ilta oli hieman muita viileämpi, joten ulos mennessä päätin vetää uudet pitkät farkkuni jalkaan. Nuo kuuluvat edelleenkin lempparivaatteideni top- listalle. 2. Upea ja rauhallinen rantamaisema viimeiseltä päivältä! ♥ 3. Ja jälleen bikinikuva, sillä suurimman osan lomasta vietin juurikin näissä vaatteissa. 4. Taitaapa olla viimeisen illan selfie ainakin rusketuksesta päätellen. Empä muuten ikinä aikaisemmin ole ruskettunut näin paljoa!

Nyt joudutaankin heittää hetkeksi hyvästit näin lämpöisille postauksille ja palata taas Suomen viileään syksyyn. Aurinko näyttäytyy blogissa seuraavan kerran kesällä tai seuraavan ulkomaanmatkan koittaessa. ♥ Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Voi että jos postaukset lopahtivat, rakastan niin matkapostauksia:D Ihania kuvia, varsinkin tuo missä näkyy uima-allas ja lipton ice tea. Haha mun matkojen yhdet suosikit näkyy siinä kuvassa, ice tea on parasta ulkomailla jaja altaat::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että lähes kaikki julkaisukelpoinen kuvamateriaali on jo jaettuna. :( Eikai tässä auta kun lähteä uudelle matkalle hankkimaan lisää postattavaa! :D Kiitos kommentista! ♥

      Poista