tiistai 4. marraskuuta 2014

Blogin facebook-sivut


facebookfbsivu
Moikka! Sain eilen loistoidean luoda blogilleni Facebook-sivut. Tosin taidan tulla hieman jäljessä, sillä muut bloggaajat ovat tehneet tämän jo ajat sitten. Ehkä nykyaikaisempaa olisi ollut luoda Instagram-tili? Facebook on kuitenkin käytännöllisesti katsoen kaikista helpoin ratkaisu, sillä postauksien jakaminen onnistuu siellä helposti. Nyt myös te, jotka ette omista bloggeria tai muuta vastaavaa sivustoa, pystytte seuraamaan blogiani helpommin. Ja tottakai ihan jokainen facebookkailija on lämpimästi tervetullut seuraamaan bloggaamistani myös facebookin puolella, johon kaikki julkaisuni päivittyy heti. 

Blogin Facebook- sivuille pääsee tästä: Fifty Ways

4 kommenttia:

 1. Mielestäni ei kannata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos oot sitä mieltä! :( Onhan se totta että Facebook on jo aika kulunut paikka, mutta jos sieltä edes yksi löytää onnistuneesti perille niin olen tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Iha huippu homma! Vihdoin 50 Ways sai omat sivut! Uskon että Facebookin kautta moni voi löytää helpommin perille, sillä Facen kuluneisuudesta huolimatta, se on silti nykyäänkin vielä aika aktiivisessa käytössä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mä kans mietin! Ja melkeen kellään mun kavereista tai sukulaisista (jotka stalkkailaa mun blogia) ei oo blogger-tiliä, eikä mitään hajua milloin blogi päivittyy niin onhan se nyt helpompi sieltä facebookista kurkkia! :D

   Poista