torstai 27. marraskuuta 2014

Dear Santa

dearsanta1Jouluun on enää alle kuukausi ja tämäkin joulupukin apulainen on kovasti yrittänyt miettiä läheisilleen sopivia lahjoja. Jouduin jopa hakemaan neuvoa viime vuonna itse kirjoittamistani lahjavinkkipostauksista For him & For her. Onneksi edes silloin aivojoeni tonttunurkkaus raksutti! Vaihteen vuoksi halusin tänä vuonna tehdä postauksen omista toiveistani. Vaikka toisaalta toivominen tuntuu tylsältä, koska en haluaisi tietää etukäteen yhdenkään paketin sisältöä. Ongelmana on myös se, että tykkään oikeastaan ihan kaikesta. Lahjahankinnassa mun osalta ei itse joulupukkikaan voi mennä pahasti metsään!

Rakas joulupukki!

Muumimukit & kulhot - Nämä ovat ehdottomasti toivelistallani ykkösenä! Omaan asuntoon muuttaminen tulee väistämättä vastaan pian ja siinä vaiheessa valmiiksi hankitut astiat ovat aarre! Kaiken lisäksi hyllyt notkuvat sen verran erilaisia muumivaihtoehtoja, etten toive käy tylsäksi.

Kuulokkeet - Näistä on aina pulaa! Milloin yhdet on hukassa ja toiset hajalla tai muuten vain huonot. Neuvoinkin valtsua hankkimaan mulle joululahjaksi uudet kuulokkeet!

Beyonce Heat Wild Orchid - Hajuvesi - En ole varmaan ikinä aikaisemmin osannut nimetä etukäteen yhtä hajuvettä jonka haluaisin. Kaikkihan ne tuoksuvat hyvälle! Nyt kuitenkin onnistuin löytämään yhden, jonka ehdottomasti haluan...

Kosmetiikkaa -  Erityisesti sydämen valloittaa Victoria's secret - tuotteet. Myöskin Eos - huulirasva on haluttujen listalla, koska en ole vielä itse saanut aikaiseksi sellaista hankkia. Tietenkin myös kaikki muu kosmetiikkaan liittyvä sytyttää sydämenkuvat silmiini. Hiustuotteita, kynsilakkaa, luomivärejä...

Juoksuhousut & Urheilurintsikat - Nämä unohtuivat kokonaan kollaasista, mutta en voinut olla mainitsematta! Todella tarpeellisia juttuja, mutta harvemmin tulee itse hankittua. Juoksuhousujakin joudun jatkuvasti lainaamaan äidiltäni, eivätkä ne siitä syystä sovi ikinä päälleni kunnolla. Joulupukki pliis jotku ihanat kuviolliset ja pirteät!

Suklaa - Ja paljon kiitos!


Tällaisia toiveita löytyy minun listaltani tänä vuonna! Kertokaahan toki omat toiveenne!

2 kommenttia:

  1. Ihania toiveita! Tuo Ted Bakerin meikkipussukka on niiin ihana, mulla on tuo juurikin kuvassa oleva pikku pussukka. Tänä vuonna toivon sen astetta isomman ja tietysti eri värisenä vaikka tuo vaaleanpunainen on supersöpö!

    VastaaPoista
  2. Ihan syötävän suloinen, ei voi kyllä muuta sanoa! ♥ Toivottavasti joulupukki on samaa mieltä!

    VastaaPoista