maanantai 8. joulukuuta 2014

And that's who I am

Oon miettinyt kuluneen puolen vuoden aikana paljon omaa persoonaani. Minkälaisen kuvan annan muille itsestäni ja mitä oikeasti olen? Blogin kautta musta voi varmasti tehdä monenlaisia päätelmiä ja olenkin välillä törmännyt paikkaansa pitämättömiin oletuksiin. Ulkokuori ei aina paljasta kaikkea, ei varsinkaan sosiaalisessa mediassa. Ajattelin nyt avata asiaa vähän sekä teille, että itselleni. Tässä muutama hieman syvällisempi fakta itsestäni.
who1Haluan välillä olla yksin omien ajatusteni kanssa. Tämä piirre on onnistunut jopa yllättämään minut syksyn aikana, sillä olen jostain kumman syystä aina tyrkyttänyt itselleni ajatusta siitä, että olen sosiaalinen ihminen, enkä siksi tarvitse omaa aikaa. En ymmärrä mistä kyseinen päätelmä on peräisin. Jokainen tarvitsee omaa aikaa, oli sitten sosiaalinen tai ei. Ja se on ok.
who10
Haaveilen paljon. Nuorempana saatoin jäädä aamuisin sänkyyn pitkäksikin aikaa vain haaveilemaan asioista, joita haluaisin tehdä ja kokea. Haaveilin juurikin niistä asioista mitkä olivat minulle tuntemattomia ja usein leijailin unelmissani ihan epärealistisissa asioissa. Nykyään tällaiset taijanomaiset haaveet ovat jääneet vähemmälle ja sen sijaan kiireisen päivän koittaessa saatan haaveissani matkustaa vaikkapa mökille rentoutumaan. Haaveilu antaa lisää voimaa elämään!
who5Maailma on ihmeellinen. Aina ei tiedä mitä uskoisi ja mitä ei, ihmiset vakuuttelevat eri asioita. Olen elämäni aikana pitänyt Jumalan olemassa oloa sekä itsestäänselvyytenä, että kieltänyt sen täysin. Tällä hetkellä kuitenkin uskon ja luotan siihen, että Jumala on jossain tuolla vastailemassa rukouksiimme ja avunpyyntöihimme.
who99Vaadin usein ihan liian paljon itseltäni! Saatan ihan itku silmässä stressata asiaa, jonka muut ottavat kevyin mielin. Petyn myös usein itseeni, jos en ole saanut tiettyjä asioita tehtyä oman sisäisen aikatauluni mukaan. Lukiossa koulunumerot eivät ole olleet niinkään isoja juttuja, vaikkakin joskus ajattelen mielessäni "Olisin pystynyt kyllä parempaankin! Miksi en yrittänyt kunnolla?" Jossain määrin pelkään ihan hirveästi epäonnistumista, mutta asetan silti aina kovempia haasteita itselleni.
who13Nauran paljon! Sen lisäksi, että nauran kippurassa oikeasti hauskoille asioille, naurusta on tullut joihinkin tilanteisiin kuin automaattinen reaktio. Saatan naurahtaa sanottuani jonkin ihan tavallisen lauseen, ikäänkuin naurahdus olisi se näkymätön piste, joka sinetöi sanotun lauseen. Saatan myös vastata naurahtamalla ihan mihin tahansa asiaan. Huomasin juuri, että Gossip Girl:ssä Serana tekee tätä samaa! Jos katsotte kyseistä sarjaa ymmärrätte luultavasti mistä puhun.
who6Kuuntelen mielelläni muiden huolia ja murheita, mutta omista henkilökohtaisista asioista en hirveän helposti, ja tosissaan, puhu muille. Sellaisista, jotka oikeasti vaivaavat mieltäni. Saatan kyllä mainita niistä sivulauseessa, huolettomasti ja nauraen. Osaan yleensä ite ratkaista ongelmani parhaiten oman pääni sisällä, kun taas niistä mainitseminen tuottaa entistä enemmän pahaa. Tuntuu kuin kukaan ei oikeasti ymmärtäisi, eikä ottaisi asiaani vakavasti. Eniten vihaan "noo kyllä se siitä!" - lausetta!  Paras ystäväni on kuitenkin poikkeus, koska hän osaa oikeasti katsoa asioita myös muusta kuin omasta näkökulmastaan.
who12Vaikka tässä postauksessa on korostunut aika paljon yksin olemista ihannoiva puoli mun luonteesta, viihdyn silti tosi hyvin ihmisten kanssa, Mulla on muutama ihminen, joka on mulle ihan kaikki kaikessa. Yhtenä päivänä muistelin koulussa hetkeä, kun näin parhaan ystäväni ensimmäistä kertaa. En pystynyt kuvailemaan muistoani hänelle itkemättä. Olen niin kiitollinen, että olen tutustunut häneen! Paras ystäväni on ollut mukanai aina sekä elämäni hyvissä, että huonoissa hetkissä. Kerran pysähdyin heillä vain hakemassa halin surullisen päivän takia. Vaikka kuinka pahasti elämässäni mokaisinkaan, tämä henkilö ei kääntäisi selkäänsä. Katriina! ♥

Listaa olisi voinut jatkaa vielä loputtomiin ja ehkä joskus vielä jatkankin. Nyt olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisen kuvan te ootte saaneet musta blogin perusteella ja vastasivatko listaamani piirteet yhtään sitä? 

4 kommenttia:

 1. Mää en oikein osaa sanoo millasen kuvan oon saanut susta blogin perusteella, kun en oo ikinä miettinyt oikeen sitä. :) Tai siis just sellasen mukavan, iloisen, sosiaalisen ja välittävän kuvan! Niinku vastaa kyllä sun itse listaamat piirteet hyvin.

  "Vaikka kuinka pahasti elämässäni mokaisinkaan, tämä henkilö ei kääntäisi selkäänsä." On onni omistaa tuollainen ystävä. Toi lause melkein sai mulle kyyneleet silmiin, kun mietin omaa parasta ystävääni, johon tuokin lause sopii hyvin. Sit tuli mieleen että ootko huomannut että Karostardust on blogissaan, on valkannut kolme uutta blogia ja oot siinä listalla!! :)) ~Camilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä varmaan tule tietoisesti mietittyäkään, mutta usein sitä kuitenkin luo automaattisesti mielensä perukoille jonkun tietynlaisen kuvan ihmisestä. Ainakin ite sorrun kuvittelemaan usein joidenkin bloggaajien elämän ihan täydelliseksi ja virheettömäksi, kuin he olisivat joitain koneita. Ja eihän se ihan niin kuitenkaan mene! Kiva että mun listaamat piirteet vastasivat sun käsitystä! :)

   Parhaat ystävät ovat vain niin parhaita! Huippua, että sultakin löytyy sellainen! Ei oo mitään parempaa kuin tietää, että joku oikeasti välittää oli tilanne mikä hyvänsä. Ja mikä parempaa, on usein yhdessä siinä tilanteessa.

   Ja joo huomasin ton Karostardustin postauksen aamulla, kun joku siitä minulle askissa mainitsi. Ihan hullu juttu! Karo on yks mun lempi bloggaajista ja sellaiselta on aina huippu saada hyvää palautetta. En voi edes ymmärtää, että hän valitsi juuri minun blogini mukaan postaukseensa, elämme kuitenkin niin erilaisissa elämäntilanteissa. :o

   Poista