torstai 18. joulukuuta 2014

Asukuvia ja kuulumisia

Winter Collage 2Vihdoinkin lunta on satanut kunnolla ja maa on valkoinen. Oli ihan sanoinkuvaamaton tunne astella eilen ulos koulusta ja havahtua ympäröivään valkeuteen. Aamulla kouluun mennessä oli vielä niin pimeää, ettei kunnolla ehtinyt ymmärtää lumen tosiaan sataneen. Mulla oli eilen tämän vuoden viimeinen koe ja enää on jäljellä vain pari matikan tuntia ennen joululomaa. Kokeitten loppuminen ja muutama kotona rauhassa vietetty tunti on kyllä saanut jo oloni tuntumaan lomalaiselta.
Winter Collage 3Mun lukujärjestys on ollut jälleen melko tyhjä, vain muutamia tunteja päivässä. Tekemistä on kuitenkin riittänyt. Koulutehtävien lisäksi aikaa on vienyt autokoulu. Kaikki teoriatunnit on onneksi nyt käyty ja ajotuntejakin on vain kaksi jäljellä. Teoriakokeen pääsin läpi ensiyrittämällä. Vaikka pelkäsin sitä itku kurkussa ja hyvä etten paennut viimehetkellä paikalta. Vesijumpan ohjaaminenkin saapui päätökseen ainakin tältä vuodelta ja sain jumppaajilta lahjaksi karkkirasian ja positiivista palautetta. Oli haikeaa sanoa heipat hymyileville jumppaajille, vaikka tuntien loppuminen toikin lisää vapaa-aikaa.
Winter Collage 4
Asu: Farkut - Keskinen (Only) | Paita - H&M | Saappaat - ? | Kaulakoru - Cubus | Sormukset - H&M
En ole kirjoitellut tänne pitkään aikaan omia kuulumisia, saati sitten minun ja poikaystäväni kuulumisia. Ennen niistä täyttyi useampikin postaus. Tiedän, että moni lukija haluaisi kuulla poikaystävästäni, ja muusta henkilökohtaisesta elämästäni enemmän. Ehkä tilanne kuitenkin korjaantuu varsin pian, kun Valtteri aloittaa tammikuussa armeijan ja jään inttileskeksi. Pelkkä sanakin jo kauhistuttaa. Luultavasti niistä tunnelmista syntyy paljon ajatuksia ja sanoja, jotka haluan purkaa tänne.
IMG_2171Joulukuun todo-listalla haaveilin myös johonkin hyväntekeväisyyskampanjaan osallistumisesta. Jouluna kun tulee aina erityinen halu auttaa ja piristää muita. Törmäsin viimeksi Keskisellä käydessäni joulupuukeräykseen ja vein sinne lahjan 10-vuotiaalle vähempiosaiselle tytölle. Ilmouttauduin myös mukaan vanhainkotikierrokselle laulamaan ja tekemään käsihoitoja vanhuksille. Olen niin ylpeä siitä, etteivät teot jääneet tällä kertaa vain ajatuksen tasolle. Niin kuin usein uhkaa käydä. Oletteko te tehneet jotain hyviä tekoja joulukuun aikana?

17 kommenttia:

 1. Oot ihana ihminen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo viimeinen kuva!
  http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia :) Ja muutenkin kiva postaus! Toi lumi on kyllä ollut ihanaa <3
  http://miraellaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Lumi on kyllä jotain niin ihanaa!

   Poista
 4. En tiiä oonko huomannut mutta sulla on lähes samat kuvakulmat ja poset kuvissa esim toi ekan kuva oikeen puolimmainen pose on tuttu sun vanhasta kuvasta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää sun kommenttis oli jotenki hauska vaikkei varmaan tarkoituksella x) Mulla on kuvaajana yleensä iskä tai joku joka ei todellakaan ole mikään kokenein kuvaaja. Eikä kuvaajaani yleensä kiinnosta kuvien ottaminen ja se hoidetaankin ihan muutamassa minuutissa kiireisesti. Eipä siinä paljoa erilaisia kuvakulmia ja asentoja ehdi kokeilemaan. Täytyy heti löytää ne varmat. Ja hei kuinkas paljon itse vietät aikaa kameran edessä? Kyllä sieltä taitaa jokaiselta tulla tutut ja turvalliset asennot automaattisesti ensimmäisenä ja yleensä monella on joku tietty asento jossa näyttää vain paremmalta kuin toisessa. Mielestäni tässä postauksessa on kuitenkin melko erilaisia poseerauksia, harmi että olet erimieltä. Kiitos kuitenkin kommentistasi, yritän puuttua asiaan........ x)

   Poista
 5. JÄRISYTTÄVÄN upea, oikea lumiprinsessa! ♥ Siinä vois olla lyhyesti ja ytimekkäästi mun ajatukset, mutta ehkä hieman pidempi kommentti taitaa olla mun juttu..:D Toi asu, sehä on ihan nappivalinta, mikään ei oo pielessä. Päinvastoin, kaikki niin upeasti, törkeen hienot vaatteet ja hiuksetkin vielä viimeisen päälle! Yleensä jos kommentteja ei oo paria sataa, tulee luettua nopeesti edelliset kommentit ja edellisen anonyymin kommentti sai mut nauramaan. Luin ekaks, että "sulla on aina samat kulmakarvat" tai jotain tollasta, sit repesin nauraa ja luin uudestaan oikeen ja aloin miettii, et kuin niin? Ite en oo kiinnittänyt mitään huomiota, kun joku on luotu loistamaan vaan ja nyt kun miettii ni oot tosi erilaisissa asennoissa ollut + kuvakulmat ollut erilaisia eikä mitään probleemaa sen suhteen! Näistäkin kuvista huomaa, et sulla on hyvä fiilis just tollases asennos ja kuvakulma tuntuu hyvältä, ni myös näyttää. Muista, että pääasia et itestä tuntuu hyvältä ni niistä 98% muistakin varmasti. Aina mahtuu parin prossan verran niitä, joille pyllistää asias ku asias joka tapaukses. :) Ai niin, meinas oma nimi lopusta unohtuu kun taaskaan en oo kirjautunut.. ~Camppu~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Nää sun pitkät kommentit on kyllä ihan parhaita! :') Veikkaan että edellinen anonyymi ei hirveästi ole kameran edessä ollut. Eihän sitä nyt ihmiskeho voi vääntäytyä loputtomasti erillaisiin asentoihin ja kyllä se tulee vastaan jos tarpeeksi monet asukuvat kuvailee. Vai pitäisiköhän tässä ruveta seisomaan päällä kuvia otettaessa ja käskyttää kameramies puuhun erilaisen kuvakulman luomiseksi? x) Ehkä kuitenkin tärkeintä on vain saada asu kunnolla näkyville ja valita sille sopiva tausta ja niin edelleen. Tottakai ymmärän, että on ärsyttävää katsella kymmentä samasta kuvakulmista otetuista kuvaa, joissa on kaikissa täsmälleen sama ilme. Ja jos vielä kaikki ovat samassa postauksessa. Mutta ainakin omasta mielestäni tämän postauksen kuvissa oli vähän enemmän liikehdintää. :D Mutta totta, aina löytyy niitä jotka löytää virheen mistä tahansa!

   Poista
 6. Apua miten kauniita lumisia kuvia! Oot ihanku joku enkeli! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti! Kiitos paljon! ♥ :)

   Poista
 7. Ihana asu! Tosi kivat sormukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Itsekin tykkään noista sormuksista!

   Poista
 8. Olipa hauska törmätä näihin sun asukuviin, just kun oon ite miettinyt että pitäis kaivaa valkoiset farkut esiin kaapin perältä ja yhdistellä ne harmaaseen neuleeseen. :) Hyvältä näyttää!

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhooh olipas hauska sattuma! :D Nyt äkkiä farkut esille!

   Poista